Kuben föll stort borta mot Björna - ingen hjälpande hand till Alnö

Motivation slår klass heter det, och idag besegrade ett för nytt kontrakt kämpande Björna Kuben hemma på Biggevallen med klara 4-0. Ett resultat som inte var någon fördel för Alnö i kampen om att undvika negativt kval.
- Det går inte att åka upp till Björna och spela pojklagsfotboll, dundrar Kubentränaren Björn Jonsson

Kuben hamnade i ett tidigt underläge på Biggevallen i Björna men repade sig spelmässigt och hade mest boll, men skapade inte mycket matnyttigt.

Direkt i andra åkte man på sin andra "magsugare" då hemmalaget gjorde 2-0 och sedan föll "Tigerränderna" ihop och Björna kunde dubbla försprånget till 4-0 och ta ett rejält kliv mot nytt kontrakt medan gästerna nu kan glömma alla tankar om kvalspel till division 3.

- Det går inte att åka upp till Björna och spela pojklagsfotboll. Vår första halvlek var okej men i andra vek vi ner oss totalt efter deras snabba 2-0-mål och klev inte dit i närkamper eller vann några andrabollar. Nä, det här var kanske säsongens sämsta halvlek, dundrar Kubentränaren Björn Jonsson

Det enda positiva i Kuben den här matchen var målvakten Jack Eriksson som motade ett fantastiskt volleyskott och hindrade "årets mål" på Biggevallen.

 

Björna IFKubikenborgs IF

Björna IF - Kubikenborgs IF
23 september 2023 - 13:00 - Biggevallen
1-0 Anton Larsson (9)
2-0 Olle Rietz (47)
3-0 Felix Boman (81)
4-0 Joel Bohman (88)
Domare: Henoc Ekanga
Publik: 86
Matchfakta