Svängigt värre när Sund och Alnö kryssade i målrikt möte: "Varsin halvlek"

Sund från fyran och Alnö från trean bjöd på en svängig tillställning på Westhagen där lagen hade varsin halvlek. Alnö ledde med 3-0 efter den första halvleken men Sund vände till 4-3 i egen favör innan Khalil Masri såg till att den målrika matchen slutade 4-4 med fem minuter kvar.
- Vi hade varsin halvlek, säger Alnös tränare Daryosh Hematian.

Sund öppnade starkt och var två missade frilägen första tio minuterna från att ta ledningen. Istället gjorde Innocent Manzi 1-0 för Alnö på en frisparksknorr och division 3-laget visade att det skiljer en division mellan lagen och gick ifrån till en 3-0-ledning före pausvilan.

Den andra halvleken var som en omvänd hand då Sund från fyran tog över fullständigt och redan i den första minuten reducerade Natthaphat Punnam och med timman spelad satte Mahad Yusuf Ali 2-3 på straff sedan han själv blivit fälld.

Strax därpå dribblade Absar Nurul av sin back två gånger innan han med ett vinkelskott trädde upp bollen i krysset.

I den 79:e minuten sköt Temesgen Haile Teklemichael in 4-3 via en försvarare men Alnö skulle komma tillbaka och med fem minuter kvar utjämnade Khalil Masri det svängiga Alnösundsderbyt och fastställde resultatet till 4-4.

- Vi hade varsin halvlek. Vi gör en bra första halvlek medan de är bättre i andra. Mycket mer än så är inte att säga om matchen, säger Alnös tränare Daryosh Hematian.

- Då vi har många anfallare i truppen provade vi spela 4-3-3 men det slog inte alls väl ut utan inför den andra halvleken gick vi tillbaka till gamla beprövade 4-4-2 och då vände allt. Trots upphämtningen är jag lite besviken att vi inte lyckades hålla ledningen, säger Sunds tränare Armando Buzi.