Div. 1 Norra Svealand: Nyheter


 

Beslut om uppstart av flera förbundstävlingar från den 1 juni


19 maj 2021

Efter det att Folkhälsomyndigheten den 12 maj meddelade att deras föreskrifter kommer att justeras den 1 juni har Förbundsstyrelsen beslutat att tävlingsmatcher inom serienivåerna div. 1, damer, div. 2 och 3, herrar, samt de elitförberedande tävlingarna F17, F19, P16, P17 och P19 kan genomföras från och med den 1 juni.


Vänder hem till Selånger efter spel i Halmstad: "Ser alltid det positiva"

11 maj 2021 
Den 23-åriga försvarsspelaren Malin Nilsson är tillbaka i selånger efter ett par säsonger med -Halmstad BK.
– Det är en riktigt träningsflitig tjej som alltid ser det positiva och bidrar till en härlig stämning i laget och som vi är väldigt glada över att hon väljer att komma tillbaka till oss, säger tränaren Stefan Wickström på klubbens Instagram.


5 juni nytt startdatum för Selångers damer i division 1 Norra Svealand

11 maj 2021
Smittan för Covid 19 ställer till det och flyttar bland annat fram seriestarterna inom fotbollen i landet gång efter gång.
När det gäller Selånger SK och de övriga lagen i division 1 Norra Svealand är det nya startdatumet från Svenska Fotbollförbundet den 5 juni.

SSK inleder då borta mot IFK Västerås.
– Vi har redan världens längsta försäsong. Kommer vi inte igång då kommer vi inte att spela en serie med dubbelmöten utan det kommer att bli som ifjol, enkelmöten, säger Selångers tränare Stefan Wickström.


Selånger SK får vänta tre veckor till på seriepremiären: "Man börjar resignera"

29 april 2021
Det blir ingen seriestart för div. 1 Norra Svealand i helgen. Precis som all övrig seniorfotboll under eliten.
Nytt datum blir helgen 22-23 maj och våra representanter i serien, Selånger SK, inleder borta mot Gamla Upsala SK.
– Man har liksom resignerat om beskeden som kommer men det är inte mycket man kan göra någonting åt. Vi tränar på bra och tjejerna har imponerande inställning trots uteblivna matcher, säger Selångers tränare Stefan Wickström.
Klicka här för matcherna i den första omgången.


Alva Jönsson ansluter till Selånger från SDFF Akademi

10 mars 2021
Efter ett tids provtränande väljer nu Alva Jönsson att spela med Selånger under 2021. Alva kommer närmast från SDFF:s akademilag.
– En väldigt bra tränad back som är rejäl i sitt agerande. Stort engagemang, bra tillslag och har visat fina egenskaper i sitt passningsspel, säger SSK-tränaren Stefan Wickström.