Div. 4 Medelpad

Carl Sahlin har hittat hem till Kuben igen: "Många års Hemlängtan"

2 april 2021
Efter spel i flera klubbar åteervänder 19-årige försvarsspelaren Carl Sahlin till sin moderklubb Kubikenborgs IF.
– Valet föll efter många års hemlängtan och att de fått ihop ett slagkraftigt lag, säger "Salle" till klubbens instagram.

Carl Sahlin i S/B-tröjan mot sitt nygamla lag Kuben (Benjam Thorsell) 2019. Foto: Lokalfotbollen.nu.

Kubikenborg får tillbaka 19-årige försvarsspelaren Carl Sahlin efter sejourer i GIF Sundsvalls akademi, Sidsjö-Böle och senast Svartvik.
"Unge, men välmeriterade, ”Salle” är en klok, välutbildad och tuff fotbollsspelare som är fostrad sedan barnsben i den svartgula dräkten", skriver klubben på sitt instagram.

"Salle" svarade på några frågor i samband med att övergången blev klar:

Berätta lite om dig själv Salle:
– Jag är 19 år men snart 20. Just nu gör jag värnplikten och är klar i juni. Min fotbollskarriär startade i Kuben där jag spelade hela barndomen. Sedan blev det flytt till GIF Sundsvall där jag spelade i tre år för att sedan spendera ett år med Sidsjö-Böle och nu senast kommer jag från Svartviks IF.

Varför föll valet på Kubikenborgs IF?
– Valet föll efter många års hemlängtan och att de fått ihop ett slagkraftigt lag samt många polare så det ska bli kul att komma hem i igen!

Vad har du för förväntningar på säsongen?
– Mina förväntningar är givetvis att vi vill vinna varje match vi spelar. Vilket förhoppningsvis slutar med en serieseger och avancemang till division 3. Dessutom ser jag fram emot att ha ett riktigt roligt år med många trevliga människor. Sen efter det får vi blicka framåt!.

"Att en så högkvalitativ fotbollsspelare som ”Salle” väljer att vända hem är ett gott kvitto på att vi i Kubikenborgs IF har något spännande på gång", avslutar redaktören på Kubens instagramsida.