Div. 3 Mellersta Norrland


 

Bleart Ugzmajli samt far & son Nyman förlänger med Sund jubileumsåret

28 januari 2021
Sund IF har gjort klart med stjärntrion Pelle Nyman, Bleart Ugzmajli och Claes Nyman om en förlängning inför sin comeback i division 3, meddelar klubben på sitt Instagram.
– Pelle och Bleart är två nyckelspelare utifrån deras spetskunskaper och i Claes har vi hjärtat och klubbmärket personifierat, säger tränaren Göran Sundqvist.


Lagom till 100 års-jubileumet har legendernas legend och "Mr Sund", lagledaren Claes Nyman, "skrivit på för ytterligare 30 år" enligt klubbens Instagram.
Skrivit på för ytterligare en säsong har även Claes ättelägg och lagets lagkapten Pelle Nyman gjort. Dock inte i lika många år.
– En stor spelare kommenterar anfallsässet Bleart Ugzmajli, som även han kör på en säsong till i Sund.
"Skyttekungen, pådrivaren, ödmjuke och den viktiga kuggen har valt att fortsätta sin spännande fotbollsresa i Sund IF", kommenterar klubben på sitt Instagram.
– Pelle och Bleart är två nyckelspelare utifrån deras spetskunskaper. Du får en killer i Bleart och ett geni i Pelle. Viktiga spelare för Sund och skönt för fortsatta lagbygget att dessa herrar kör vidare. I Claes vet vi vad har och får Där har vi hjärtat och klubbmärket personifierat, säger tränaren Göran Sundqvist.

Sund tillhör de, ganska få, lagen som kört igång sin försäsongssträmning nu under januari.
– Ja, vi har börjat med löpning ute och kört måndag och torsdag denna vecka och fortsätter så tills besked kommer om träning i hallar och eller planer, säger "Sunkan".