Absar Nurul sänkte Torpshammar med sina fyra fullträffar när Sund 2 vann med hela 7-2

25 aug 2021 Div. 5 Medelpad

Det är inte ofta en spelare gör fyra mål i en match, men det var precis vad Absar Nurul gjorde på Torpshammars IP där hans Sund 2 vann med hela 7-2.
– Vi rullade på riktigt bra och hade fint bolltempo och fick dem i rörelse med spelvändningar vilket gav ytor som vi inte var sena att utnyttja, säger Sund 2:s lagledare Per-Olof Altin.

Absar Nurul hade en fin kväll på ett regnigt Torpshammars IP. Hela fyra fullträffar kom från hans lekamen där 0-2-målet kanske var det grannaste då han kopierade lagkompisen Joel Dahls ledningsmål, det vill säga med ett kanonskott från 35 meter som sänkte sig precis under ribban. Skillnaden mellan målen var att Joel dunkade dit den med vänstern medan Absar nyttjade högern.

Tomas Decker reducerade för Tiorpshammar efter de två "bomberna" men var i längde ett slaget lag och gästerna kunde åka hem med en 7-2-seger efter att duktige domaren Jesper Löf avkunnat sin slutsignal.

– Vi rullade på riktigt bra och hade fint bolltempo och fick dem i rörelse med spelvändningar vilket gav ytor som vi inte var sena att utnyttja. Alla målen kom efter spelmål, även deras självmål faktiskt, säger Sund 2:s lagledare Per-Olof Altin.

– Katastrof rakt igenom! Efter tre bra matcher föll vi igenom totalt ikväll. Vi kunde inte slå en passning, inte ta emot någon, vann inga närkamper och bjuder dessutom dem på fyra mål. Då är det svårt att vinna fotbollsmatcher, suckar Torpshammars spelande tränare Patrik Högdahl.

Fyramålsskytten Absar Nuul och Joel Dahl, där den senare gjorde sin bästa match i år, var bäst i ett överlag duktigt Sund 2.

Trots förlusten skötte sig Magnus "Bobo" Eriksson och Abozar Yaghobi väl i Torpshammar och de enda som kunde kvittera ut godkänt betyg.

TORPSHAMMARS IF - SUND IF 2 2-7
0-1 Joel Dahl (3)
0-2 Absar Nurul (6)
1-2 Tomas Decker (10)
1-3 Seyed Mohammad Heidari (31)
1-4 Absar Nurul (47)
1-5 självmål (49)
2-5 självmål (58)
2-6 Absar Nurul (67)
2-7 Absar Nurul (89)
Arena: Torpshammars IP
Domare: Jesper Löf
Publik: 13
Matchfakta

Det blir två division 5-grupper i år - spelordningen klar

17 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer

Duo från Nedansjö förstärker Stöde plus tre som gör comeback

4 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Stöde IF förstärjker truppen, bland annat med två spelare från "nedlagda" Nedansjö IK Patrik "Putte" Nilsson och Viktor Bergman Gullmark. Dessutom gör...

Läs mer

Kuben 2 tog hem målrik match över Alnö U: "Effektivare"

1 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Alnös Utvecklingslag hämtade in ett 0-2-underläge mot Kuben 2 men då gjorde "Tigerungarna" ett ryck igen i målprotokollet fram till 5-2 innan gästerna...

Läs mer