Indal vände i andra halvlek mot Selånger 2 trots straffmiss

23 maj 2022 Div. 6 Medelpad

Selånger 2 vände 0-1 till egen ledning innan paus.
I andra brände Indal en straff men kunde ändå vända tillbaka via mål av Markus Persson, hans andra, och Niklas Hildebrand.
– Vi vinner på att vi krigar och visar bra inställning hela matchen trots mängder av missade målchanser, säger assisterande tränaren Peter Lind.

Det blev en vändningarnas match på Kubikenborgs konstgräs mellan obesegrade Selånger 2 och Indal.

Det mer rutinerade Indal tog ledningen på en retur efter frispark i mitten av den första halvleken genom Markus Persson.
Inann halvtid vände emellertid SSK 2 via mål av notoriske målskytten Kalfa Kargbo och en frispark från Alexander Lönnelid.

Indal gick till attack tidigt i andra och vaskade fram en straffspark, som dock brändes...
Istället för depp bet Indal ihop och nästan omgående krutade Markus Persson in kvitteringen från distans, hans andra mål för dagen.

I minut 82 var dagens andra vändning ett faktum då Niklas Hildebrand Jerzewski prickade in 3-2 och sköt segern till Indal. Sett till spel och chanser rättvist.

– Vi vinner på att vi krigar och visar bra inställning hela matchen trots mängder av missade målchanser både i första, två skott i virket, och andra halvlek, bommad straff. Vi var hela tiden farliga på fasta situationer och vi borde nog gjort ett par mål till. En rättvis seger således, säger Indals assisterande tränare och lagledare Peter Lind.

– En tuff match mot ett bra motstånd. Vi vägde tyvärr för lätt, men tycker vi tog kampen, säger Selånger 2:s tränare Jesper Jonsson.

En typisk lagseger för Indal där ingen är nämnd och ingen glömd medan det i Selånger 2 ska plussas för unga duon Albin Holmberg och Love Möllerberg.

Matchfakta

Fotbollens själ på Ånge IP under lördagen inför storpublik

20 maj 2023 Div. 6 Medelpad

Premiären av Gärdsgårdsserien bjöd på strålande sol, storpublik och inte oäven fotboll - med TV-sändning! Bara en sån sak.- Verkar som att gubbarna ty...

Läs mer

Världspremiär för Gärdsgårdsserien i morgon: "För avdankade spelare"

19 maj 2023 Div. 6 Medelpad

I morgon lördag är det premiär för Gärdsgårdsserien Ånge.En sjumannaturnering med deltagande från klubbarna Alby FF, Erikslunds SK, Fränsta IK, Torpsh...

Läs mer

Inför premiären av Medelpadsfemman: Sundsvalls FF

4 maj 2023 Div. 6 Medelpad

Ifjol kom Sundsvalls FF näst sist i Medelpadsfemman efter en turbulent säsong med tränare och spelare som slutade eller bytte klubb.Nu är laddar man o...

Läs mer

Ingen Medelpadssexa 2023 - alla lag flyttas upp i femman

11 jan 2023 Div. 6 Medelpad

Då division 4 Medelpad utökas till elva lag flyttas sex lag upp från femman, inklusive tre andralag.Detta medför att även femman fylls på underifrån v...

Läs mer

Carl Bergseije förlänger med Svartvik: "Ja, jag fortsätter"

16 nov 2022 Div. 6 Medelpad

I år förde Carl Bergseije omstartade Svartvik till serieseger direkt i Medelpadssexan.Nu står det klart att det blir en förlängning för det 30-åriga t...

Läs mer

Nystart för Sidsjö-Böles herrlag?: "Det är ambitionen"

12 nov 2022 Div. 6 Medelpad

Sidsjö-Böle har en alltmer imponerande ungdomsverksamhet.Nu har klubben planer på att åter ställa ett eget herrlag på benen till den kommande säsongen...

Läs mer