Bröderna Johansson förenas i Svartvik: "Ska bli skoj"

28 dec 2022 Div. 5 Medelpad

Nyligen tog målsprutan Daniel Johansson klivet över till Svartvik.
Nu gör lillebror Mattias honom sällskap, och det som spelande ass. tränare.
- Kul att få chansen att chefa över Danne för en gångs skull , säger 28-´åringen om valet av Blackbay till klubbens Instagram.

Först tog anfallaren Daniel Johansson steget över till Svartvik.
Nu ansluter även lillebror Mattias som kommer att både förstärka tränarkadern som spelarditot.
- Då jag har en förstatouch som är sämre än Lukakus och saknar de atletiska förutsättningarna för att spela fotboll så var enda chansen att bli spelande tränare och det erbjöd Svartvik. Kul också att få chansen att chefa över Danne för en gångs skull för på firman är det han som är min chef. Haft bra samtal med Calle och känner att vi klickar bra så ska bli skoj att hjälpa honom ta Svartvik tillbaka till finrummet, säger 28-´åringen om valet av Blackbay.

Huvudtränaren Carl Bergseije var givetvis nöjd med nytillskottet:
- Det känns riktigt bra att Matte hakar på brorsan Danne och ansluter till oss inför kommande säsong. Jag kände att vi var en gubbe kort i tränarteamet förra säsongen och Matte besitter precis de egenskaper jag sökte och blir tillsammans med Alex Lundström ett perfekt stöd till mig.

Mattias Johansson har även ett tränaruppdrag i SDFF:s F19-lag och kommer fortsätta med det parallellt tillsammans med uppgiften i Svartvik.

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer