Brusell och Jonsson målade dubbelt redan i den första halvleken för Nedansjö i 4-1-segern över Stockvik

22 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Nedansjö hade avgjort hemmamötet med Stockvik redan efter dryga halvtimman.
Då hade både Oskar Brusell och Marcus Jonsson målat dubbelt.
– Grym laginsats idag, säger Nedansjös ordförande Christer Söder.

Redan efter dryga halvtimmen på Nedansjö IP var mötet med Stockvik avgjort. Då ledde hemmalaget med trygga 4-0 sedan Oskar Brusell och Marcus Jonsson svarat för dubbla fullträffar.

Av de fyra målen var det trean som stod ut det där extra. Mittbacken Jonatan Söder dribblade av flera bortaspelare i sin färd från defensivt straffområde till offensivt. Därefter passade han till Jacob Hiltunen som i sin tur vidarebefordrade bollen till Marcus Jonsson som placerade in den i den öppna målburen.

Den andra halvleken blev ganska händelsefattig och det som är värt att notera är Michael Fredrikssons utvisning och Tim Ströms straffreducering. Båda händelserna i slutminuterna.

– Förutom första tio minuterna är det vi som styr och ställer i matchen. Vi var väldigt effektiva i första halvlek och gör fyra fina mål. I andra så spelar vi bara mer eller mindre av matchen. Grym laginsats idag med extra plus till Joar Sjöström, Emil Palmqvist, Oskar Bruzell och Jakob Hiltunen, säger Nedansjös ordförande Christer Söder.

– Nedansjö var bättre idag och det var en rättvis seger. Ingen av våra spelare nådde upp till normal standard. Det gjorde inte heller domarna som missade en sjumetersoffside, säger Stockviks tränare Benny Stiernström kritiskt.

 

Nedansjö IK emblemStockviks FF emblem

Nedansjö IK - Stockviks FF 4-1
22 juni - 19:00 - Nedansjö IP
1-0 Oskar Brusell (19)
2-0 Marcus Jonsson (21)
3-0 Marcus Jonsson (35)
4-0 Oskar Brusell (36)
4-1 Tim Ström (87, straff)
Utvisning Nedansjö: Michael Fredriksson (84)
Domare: Robin Bergman
Publik: 24
Matchfakta

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer