Christoffer Nerkman senaste puzzelbiten i Svartviks lagbygge 2021: "En av de bästa i division 3"

Efter att man gjort klart med den nygamle tränaren Jocke Sjödin är Svartvik i full gång med att sätta ihop en bra spelartrupp.
Senast i raden att förlänga med "Blackbay" är målspottaren Christoffer Nerkman.
– En av de bästa anfallsspelarna i division 3, berömmer Sjödin.

För en knapp månad sedan blev det klart att Joakim Sjödin gör comeback som tränare uppe på Hemmanet efter bara en säsongs frånvaro.

Nu är han och klubben i full gång med att få till en slagkraftig trupp inför den kommande säsongen.

Senaste spelaren att förlänga är den viktige poängspelaren Christoffer Nerkman.
– En av de bästa anfallarna i division 3. Han har spottat in 24 mål på två säsonger i trean. Lägg därtill att den senaste säsongen bara blev en enkelserie, säger Jocke Sjödin.

Och fortsätter:

– Då är det enkelt att förstå vilken klass han besitter. Han ligger dessutom bakom ett gäng mål till med sin fina spelförståelse.
En hög högsta nivå med en otrolig speed och teknik kommer att hålla dom flesta försvar sysselsatta den kommande säsongen, säger en nöjd trämare Sjödin.

Här är Jocke Sjödins presentationer på övriga spelare som "Blackbay" gjort klart med inför den kommande säsongen:

Hampus Olsson:
– En lojal spelare som gett klartecken för ännu en säsong och som är sitt Svartvik trogen i vått och torrt. Här vet man exakt vad man får och det är hårt arbete, vilja och ett enormt hjärta. Det finns bara en sak som hjärtat håller mer kärt och det är fiske och en kanna java över en fin grillglöd men annars är Hampus Olsson den mest varmhjärtade kille jag nånsin träffat. En kille som hatar att förlora och som lirar för klubben och det finns för få sådana spelare i dagens fotboll men här har vi ett praktexempel och jag är givetvis stormförtjust i att Olsson väljer att köra vidare.

Joakim Lehman:
– Att spelmotorn Lehman fortsätter betyder väldigt mycket både för mig som tränare och för laget. En ung skolad mittfältare som är fullt kapabel till att lira på en högre nivå. Ser mycket av spelet och är väldigt positionssäker. Helt klart en av "byggstenarna" inför årets säsong.

Joakim "Jocke" Johansson:
– Man kan se likheter med "Hampus Olsson" Med hjärtat på rätt ställe och "Svartvikare" uti fingerspetsarna. Missar sällan en träning och jobbar stenhårt varje träning. Tog också fina kliv ifjol och gjorde det bra som högerback. Ska bli kul att se vad Jocke kan hitta på i år.

William Åsenlund:
– "Wille" är en snabb ytterback/yttermittfältare med en fin vänsterfot som är svår att passera. Har en bra fysik då han gärna spenderar några timmar i gymmet och jag har stora förhoppningar att han kan ta ytterligare ett fint steg i år.

Tout-Puissant Kanamugire:
- "Toupi" har varit i föreningen i några säsonger nu och fortsätter att lira med Svartvik. Det visar på ett fint hjärta! Han kommer från dom Norrländska skogarna och Notvikens IK. Hans spelstil passar väldigt bra in på hur jag tycker man ska lira fotboll. Ett bra engagemang, grym energi och stark i närkampsspelet. Här vet vi att vi får en kille som alltid ger 100% i alla lägen och som är små farlig på fasta situationer.

Filip Glantz:
– En hedrande signatur att få med sig i ryggsäcken inför kommande säsong är just grovjobbaren Filip Glantz. En "Svartvikare" och som visar hjärta och hårt jobb. Absolut inte den mest tekniska lirarn MEN troligtvis en av seriens mest fruktade slitvargar och som är mer villig än dom flesta att ta jobbet. Tuff i närkampspelet och kommer bli väldigt nyttig för lagkamraterna och laget följande säsong.

Svartvik jobbar på med att förlänga med fler spelare ur fjolårets trupp men även försöka få in spelare utifrån.

Selånger mot division 2-kval tack vare "Kois" dubbel mot jumbon

Det såg lite pyrt ut för Selånger då man med mindre än 20 mimuter kvar bara hade 1-1 borta mot jumbon Sollefteå.Då såg Sebastian Koivisto Persson till...

Läs mer

Lucksta körde över Alnö - Samuel Keflit fyramålsskytt

Alnö hade chansen att förbättra sin position i bottenstriden men gick under med man och allt på Sörforsvallen och föll med pinsamma 2-7 i derbyt mot L...

Läs mer

Östavall avgjorde på stopptid mot Björna trots en man mindre i en hel halvlek

Östavall drabbades av ett rött kort på stopptid i första halvlek vid ställningen 1-1.Fördel gästande Björna inför den andra halvleken således men med ...

Läs mer

Tigerränderna avgjorde mot Brukets Blå sista tjugan: "Fick utdelning till slut"

Efter 69 mållösa minuter mellan Kuben och Matfors bröt Leopold Silfver dödläget och därefter kunde "Tigerränderna" gå ifrån till en 4-0-ledning innan ...

Läs mer

Alnö kvar på kvalplatsen efter förlust hemma mot topplaget Dvärsätt

Alnö kämpar om att hålla sig kvar i trean och idag kom ett nytt bakslag då topplaget Dvärsätt kom till Släda, sågs och segrade med 2-0. Trots förluste...

Läs mer

Hattrick av Kalfa Kargbo när Selånger spelade ner Matfors i fyran

Matfors tog ledningen i måstederbyt mot Selånger men det till division 2-kvaljagande bortalaget vände till en fem-etta, hattrick av Kalfa Kargbo, och ...

Läs mer