Denniz Ekman gjorde första och sista målet i Hassels fem-etta

12 maj 2023 Div. 4 Medelpad

Hassel gjorde processen kort med Stockvik sista halvtimman och prickade in fyra mål på raken från 1-1 fram till en fem-etta.
- Stod och vägde efter den första halvleken men den andra förlade vi på deras planhalva, säger Hassels team manager Seth Larsson.

Det var många år sedan som Hassel och Stockvik möttes i Medelpadsallsvenskan men nu var det åter dags. Stockviks tränare Benny Stiernström bor i Norrhassel och hade haft nära till Hasselbacken, men då den inte riktigt är spelbar ännu förlades matchen på Kubens konstgräs och det blev ytterligare en stadsresa för den gode Benny likt förbenat - och dessutom blev det förlust.

Med halvtimman spelad fick Denniz Ekman ett halft friläge som han utnyttjade och gav Hassel ledningen, halvlekens enda mål efter en spelmässigt jämn första halvlek.

I den andra halvlekens öppning utjämnade Selånger 2:s tränare Juan Medina med ett skruvat skott som satt perfekt i bortre och matchen låg vidöppen.

Den stod och vägde då, med timman spelad, Simon Jönsson drev in från sidlinjen, gjorde några gubbar innan han satte den stenhårt mellan händerna på Stockviksmålvakten.

Fem minuter senare satte Axel Anderzon 3-1 och Stockviks glöd försvann och Hassel kunde gå ifrån till en fem-etta via mål från Daniel Manousian och Denniz Ekman, som därmed både inledde och avslutade dagens målskytte.

- Stockvik stretade emot bra och det stod och vägde efter den första halvleken men den andra förlade vi på deras planhalva efter deras kvittering och formligen spelade ut dem sista halvtimman och kunde ta hem en säker seger, säger Hassels team manager Seth Larsson.

I Hassel gjorde målvakten Hugo Jakobsen en strålande comeback efter fem års bortvaro. Överbetyg, i vanlig ordning, även till mittbacken Simon Jönsson och givetvis även till pigge tvåmålsskytten Denniz Ekman.

(Väntar på återkoppling från Stockvik)

 

Hassels IFStockviks FF

Hassels IF - Stockviks FF 5-1
12 maj 2023 - 20:15 - Kubikenborgs IP, konstgräs
1-0 Denniz Ekman (31)
1-1 Juan Medina (47)
2-1 Simon Jönsson (59)
3-1 Axel Anderzon (64)
4-1 Daniel Manousian (72)
5-1 Denniz Ekman (90)
Utvisning Stockvik: Michael Wahlroos (90)
Domare: Roger Lundbäck
Publik: 44
Matchfakta

Omgång 1 (3-4 maj): Så gick det i premiären av Medelpadsallsvenskan

3 maj 2024 Div. 4 Medelpad

Ikväll rullade Medelpadsallsvenskan 2024 i gång med fyra matcher och i morgon lördag spelas den femte i premiäromgången, dock inga av dem på naturgräs...

Läs mer

Inför seriestarten: Matfors IF

3 maj 2024 Div. 4 Medelpad

Matfors IF åkte ur trean ifjol efter en tung säsong.Nu har Brukets Blå slickat såren efter alla spelartappen och ska åter ta sig an Medelpadsallsvensk...

Läs mer

Inför seriestarten; Kubikenborgs IF 2

3 maj 2024 Div. 4 Medelpad

Ifjol kom Kuben 2, "Tigerungarna" sjua efter en ojämn säsong med både höga toppar och djupa dalar, precis som det brukar vara med ungdomliga lag.I år ...

Läs mer

Inför seriestarten: Kovlands IF

3 maj 2024 Div. 4 Medelpad

Kovland svarade för en kanonsäsong och förlorade bara en enda match på hela serien och tar nu ny sats för en minst lika stark insats med ett ännu mer ...

Läs mer

Inför seriestarten: IFK Timrå

3 maj 2024 Div. 4 Medelpad

IFK Timrå kommer till spel som nykomlingar i Medelpadsallsvenskan med massor av starka nyförvärv som besitter mängder av rutin, dessutom har nästan al...

Läs mer