Div. 3 Mellersta Norrland: Tränarsnack inför omgång 5

Våra sex Medelpadslag matchar under fredag och lördag i den här omgången.
Selånger möter Alnö i ett intressant derby medan Matfors tar emot Kramfors-Alliansen och Östavall Dvärsätt under fredagen.
På lördag stundar det emotsedda derbyt mellan Kuben och Lucksta. Läs vad lagens tränare säger inför matcherna.

 

Kubikenborgs IFLucksta IF
Kubikenborgs IF - Lucksta IF
Avspark lördag 13:30 - Westhagen
- Härligt med en tuff utmaning. Lucksta är ett bra lag och om vi ska lyckas rubba dem behöver vi prestera bättre än i DM-matchen senast. Efter som vi möttes nyligen så har båda lagen koll på hur man spelar så en nyckel tror jag är att alla spelare behöver bestämma sig för att vinna sin match-i-matchen. Hoppas många tar sig till Västhagen så att det blir mycket publik, säger Kubens tränare Björn Jonsson.
- Kommer att bli en intressant och spännande match mot ett, efter vår DM-vinst, revanschsuget Kuben. De har imponerat i inleningen av serien och ska mötas med respekt. Vi har själva startat bra och hoppas att vi kan behålla formen över derbyt till att börja med. Ett par av våra nyckelspelare är tillbaka efter skador vilket förstärker vårt lag. Själv missar jag matchen då jag är i Dublin och kommer att följa matchen från en pub där så det blir Jenny Nilsson som blir ansvarig vid sidan av planen idag, hälsar Luckstatränaren Paul Thompson.
-

Selånger SKAlnö IF

Selånger SK - Alnö IF
Avspark fredag 19:00 - Westhagen
-

- Kul med derby igen. Det bli förmodligen en bra match mellan två bra lag. Vi vill försöka studsa tillbaka från senast och är otroligt taggade inför uppgiften mot Alnö. Så hoppas att vår energi/vilja idag är det som gör att vi kan ta tre poäng, säger Selångers tränare Jespe Hellström

- Kul med derby igen. Vi vill såklart ta revanch på vår prestation efter senaste derbyt. Jag litar på grabbarna och laget att vi kommer ta fram en bra prestation till kvällens derby mot selånger som startat upp sin säsong på ett bra sätt resultatmässigt. Nyckeln för oss till 3 poäng ikväll blir att vi håller oss till vår spelidé och att vi gör jobbet i 90 minuter, säger Alnös tränare Patrik Nylund.

-

Östavalls IFDvärsätts BK
Östavalls IF - Dvärsätts BK
Avspark fredag 19:00 - Ånge IP
-
Matfors IFKramfors-Alliansen
Matfors IF - Kramfors-Alliansen
Avspark fredag 19:30 - NP3 Arena
-
- Det fanns många saker mot Alnö senast som var positiva & som vi vill bygga vidare på ikväll. Nu möter vi serieledarna som står på fyra raka segrar och 0 insläppta mål än så länge, så det är klart att det blir en rejäl utmaning. I vanlig ordning saknar vi sex-sju spelare så det blir en del ändringar i startelvan men det är som vanligt så det får vi hantera, säger Matfors tränare Andreas Jonsson och fortsätter:
- Vi kommer precis som mot Alnö behöva vara otroligt noggranna över hela banan & ge oss själva chansen att tävla om poängen i 95 minuter. Jag tycker att vi har en rätt klar bild av hur matchen kommer se ut idag, vi vet att Kramfors är duktiga i sitt raka spel & otroligt solida i sitt försvarsspel. Även om de fortfarande inte släppt in några mål i årets seriespel så tycker jag det finns rätt fina ytor som vi kan utnyttja ikväll.

Omgång 4: Fränsta vann målrikt derby över Alnö, Kuben förlängde sin segerrad men Selånger föll av vinnarspåret

Under söndagen slapp Fränsta resa iväg (nåja, till Ånge IP blev det i alla fall) men på papperet blev det årets första hemmamatch. Och där väntade Aln...

Läs mer

Alnö IF fyller 100 år idag - Lokalfotbollen gratulerar på den stora bemärkelsedagen!

Den 24 april 1924 bildades Alnö Idrottsförening och fyller med andra ord modiga 100 år idag! Ett av många lag inom fotbollen som passerat revy under ...

Läs mer

Omgång 3: Tredje raka trean för både Kuben och Selånger, Fränsta tappade allt på slutet i Umeå

Omgång 3: Kuben fortsätter på vinnarspåret medan Alnö inkasserade sitt tredje nederlag. Det blev kontentan efter tisdagskvällens derby som "Tigerrände...

Läs mer