Drömmål sänkte Lucksta borta mot Boden: "Superskott från 30 meter"

10 aug 2024 Div. 2 Norrland

I seriepremiären tog Lucksta en poäng med mersmak mot Boden. I dagens returmöte var man åter nära poäng men då drog Felix Gustavsson på från 30 meter vilket betydde 3-1.
- Vi släpper in två märkliga mål och ett superskott men gör en riktigt bra andra halvlek som mycket väl räckt till tre poäng, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

I premiären i våras kvitterade Boden på stopptid mot Lucksta. I dagens returmöte uppe i Norrbotten blev det förlust mot topplaget trots en bra prestation.
Cesar Antonio Samper Silva gav hemmalaget ledningen efter ett skott som gick in via en Luckstaförsvarare och som ställde keepern Zakarias Svenlin utan pareringschans i den 35:e minuten.
Bodens 1-0-ledning i paus var i underkant men inför den andra halvleken kom Lucksta ut och gjorde match av det hela, men med timman spelad satte Cesar Antonio Samper Silva sitt andra mål. Ett mål som kanske borde ha blivit bortdömt för ruff på Svenlin?
Lucksta gav inte slaget förlorat och i den 71:a minuten reducerade Filip Caselius med ett fint avslut. Men poängjakten fick ett abrupt slut bara fyra minuter senare då Felix Gustavsson fick på en drömträff och bollen satt perfekt i krysset, 3-1.
Lucksta fortsatte emellertid att jobba på oförtrutet och hade också en boll i nätet, men som den assisterande vinkade bort för offside.

- Vi släpper in två märkliga mål och ett superskott från 30 meter. Efter en platt första halvlek spelade vi upp oss rejält i andra och ville vara med och tävla. Trist att vi fick 3-2-målet bortdömt då från min horisont Andilie Turay inte alls såg ut att ha varit offside, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

I en bra andra halvlek ger vi överbetyg till inhopparen Siye Abera som var tillbaka efter skada och var den som fick igång liret efter paus.

 
Bodens BK FFLucksta IF
Bodens BK FF - Lucksta IF 3-1
10 augusti - 14:00 - Bodens Energi Arena
1-0 Cesar Antonio Samper Silva (35)
2-0 Cesar Antonio Samper Silva (61)
2-1 Filip Caselius (71)
3-1 Felix Gustavsson (74)
Domare: Oskar Nilsson
Publik: 269
Matchfakta

Lucksta hamnade i snabbt 0-4-underläge mot Gottne: "Gav pinsamheten ett ansikte"

14 sep 2024 Div. 2 Norrland

0-1 i den sjätte minuten och 0-4 efter 33. Luckstas start mot Gottne hemma på Sörforsvallen lämnar mycket i övrigt att önska. Då hjälpte det föga att ...

Läs mer

Zakaria Bel Mekki poängräddare för Lucksta i femte övertidsminuten mot IFK Östersund: "Viktigt att inte förlora"

7 sep 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta var på väg mot att bli nollade hemma på Sörforsvallen mot IFK Östersund.Men fem minuter in på stopptid utjämnade nyförvärvet Zakaria Bel Mekki...

Läs mer

Lucksta föll i Ytterhogdal efter 15 minuters kollaps efter paus

31 aug 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta ledde med 2-1 och välbehövliga poäng låg på lut på Svedjevallen. Då vände Ytterhogdal till en 4-2-ledning på fem minuter i inledningen av andr...

Läs mer

Lucksta tappar duo till Ettanlag - ersätts med lokal duo

26 aug 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta tappar mittfältaren Filip Caselius och yttern Ahmed During inför hösten.Men i gengäld får man in anfallaren Zakaria Bel Mekki och försvarsspel...

Läs mer

Impotent Lucksta föll mot IFK Luleå: "Problem sista tredjedelen"

24 aug 2024 Div. 2 Norrland

IFK Luleå fick revansch på Lucksta för 0-4-förlusten på Sörforsvallen och kunde vinna med matchens enda mål, inprickat med halvtimman spelad.- Vi gör ...

Läs mer

Lucksta hade oavgjort efter en timme - då lade topplaget Team TG in en högre växel

17 aug 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta hade 1-1 mot serietvåan i paus men i andra lade Team TG in en extra växel och vann den andra halvleken med 3-0.- Då visade de att de kommer at...

Läs mer