Emad Nademi och Martin Fors kör en säsong till i Kuben: "Har spelarnas förtroende"

3 dec 2021 Div. 4 Medelpad

Kuben hade siktat på att ta hem årets Medelpadsallsvenska.
Men lite för många onödiga poängtapp samtidigt som Alnö gick på som en slåttermaskin gjorde att man fick nöja sig med en tredjeplats.
– Vi hade givetvis önskat att vi skulle ha vunnit serien och stundtals visade vi också vilken nivå vi besitter men vi kom i gång alldeles för sent, säger tränaren Emad Nademi.

En tredjeplats i Medelpadsallsvenskan var väl inte vad Kuben siktade in sig på men en trevande start och flera "onödiga" poängtapp blev att "Tigerränderna" belade tredjeplatsen efter Alnö och Essvik.

Ovanstående trio var "outstanding" i årets serie.

Kubentränaren Emad Nademi är en av många som fått frågor om säsongen som gått.

Är du nöjd med er säsong?
– Både ja och nej egentligen. Vi hade givetvis önskat att vi skulle ha vunnit serien och stundtals visade vi också vilken nivå vi besitter men vi kom i gång alldeles för sent och åkte på onödiga plumpar på vägen. Men förhoppningsvis har vi satt en stabil grund att stå på inför kommande säsong.

Vad har varit det bästa med årets säsong?
– Lagsammanhållningen och inställningen på grabbarna har varit otroligt kul att vara med om, speciellt efter att det blev klart att vi inte kan vinna serien där vi lovade varandra att vi ska avsluta på ett snyggt sätt, vilket vi gjorde.

...och sämsta?
– De onödiga poängtappen.

Någon spelare som har överraskat det lilla extra på dig i år?
– Tycker överlag att väldigt många i laget besitter en hög lägsta nivå och det är inte helt överraskande att många av våra spelare har blivit kontaktad av division 3 lag.

Kommer du att fortsätta träna Essvik även nästa år?
– Det har varit väldigt viktigt för Martin (Fors, reds anm) och mig att spelarna får säga sitt först och eftersom vi har deras förtroende så har vi tackat ja till ett år till.

Läget i spelartruppen? Några nya klara eller tappade?
– Marcus Berglind är den enda som är klar IN sen har vi några grabbar från U19 som förstärker truppen. Arvid Larsson, André Ongsara, Albin Bång och Viktor Eketorn. Förhoppningsvis fler som fyller på från u-lagen. Än så länge inga spelare UT men vi känner till att division 3-lagen rycker i många av våra spelare.

Avslutningsvis, vad säger du om Lokalfotbollens bevakning av Medelpadsallsvenskan i år?
– Toppen! Alltid roligt att kunna läsa om hur det går för alla medelpadslag. Fortsätt med det fina jobb du och Pia gör för det uppskattas väldigt mycket.

Sund jumbo i halvtid - ska nya huvudtränaren Magnus Bild rädda laget kvar i Medelpadsallsvenskan?

24 jul 2024 Div. 4 Medelpad

Sund har varit en skuffelse så här långt i Medelpadsallsvenskan då man siktat på övre halvan men i halvtid ligger man jumbo.Nu under sommaruppehållet ...

Läs mer

Serieledarnas tränare Carl BergseijeS "hot": "Svartvik har alltid varit ett höstlag"

24 jul 2024 Div. 4 Medelpad

Svartvik har efter sin omstart i rask takt klättrat upp från division 6 upp i Medelpadsallsvenskan. Och som nykomlingar leder man serien, trots att ma...

Läs mer

Svartvik vann den uppskjutna matchen mot IFK Sundsvall - Gustav Salomonsson målade mot sitt förra lag

25 jun 2024 Div. 4 Medelpad

Ikväll spelades den uppskjutna matchen från den 11 juni i Medelpadsallsvenskan mellan IFK Sundsvall och Svartviks IF. Det blev bortaseger med 2-0 seda...

Läs mer

Svartvik vann den uppskjutna matchen mot IFK Sundsvall - Gustav Salomonsson gjorde mål mot sitt förra lag

25 jun 2024 Div. 4 Medelpad

IFK Sundsvall skulle ha mött serieledarna Svartvik i tisdags uppe på Balders men blev uppskjuten. Naturgräsplanen var stängd för spel och konstgräspla...

Läs mer

Selim-effekten håller i sig - ikväll vann Kraftfull över Kovland

19 jun 2024 Div. 4 Medelpad

Tränarbytet i Kraftfull verkar ha gett effekt. Med Salem Abdul vid rodret tog man ikväll hem sin fjärde raka seger efter 3-1 mot topplaget Kovland.- E...

Läs mer

Seger för Selånger 2 efter "sportsligt självmål" och hattrick av Gustav Åsell

18 jun 2024 Div. 4 Medelpad

Gustav Åsell svarade för ett hattrick i en match där Selånger 2 vände 1-2 med tre raka mål där man ändå bjudit IFK Sundsvall på ett självmål sedan man...

Läs mer