Emad Nademi och Martin Fors kör en säsong till i Kuben: "Har spelarnas förtroende"

3 dec 2021 Div. 4 Medelpad

Kuben hade siktat på att ta hem årets Medelpadsallsvenska.
Men lite för många onödiga poängtapp samtidigt som Alnö gick på som en slåttermaskin gjorde att man fick nöja sig med en tredjeplats.
– Vi hade givetvis önskat att vi skulle ha vunnit serien och stundtals visade vi också vilken nivå vi besitter men vi kom i gång alldeles för sent, säger tränaren Emad Nademi.

En tredjeplats i Medelpadsallsvenskan var väl inte vad Kuben siktade in sig på men en trevande start och flera "onödiga" poängtapp blev att "Tigerränderna" belade tredjeplatsen efter Alnö och Essvik.

Ovanstående trio var "outstanding" i årets serie.

Kubentränaren Emad Nademi är en av många som fått frågor om säsongen som gått.

Är du nöjd med er säsong?
– Både ja och nej egentligen. Vi hade givetvis önskat att vi skulle ha vunnit serien och stundtals visade vi också vilken nivå vi besitter men vi kom i gång alldeles för sent och åkte på onödiga plumpar på vägen. Men förhoppningsvis har vi satt en stabil grund att stå på inför kommande säsong.

Vad har varit det bästa med årets säsong?
– Lagsammanhållningen och inställningen på grabbarna har varit otroligt kul att vara med om, speciellt efter att det blev klart att vi inte kan vinna serien där vi lovade varandra att vi ska avsluta på ett snyggt sätt, vilket vi gjorde.

...och sämsta?
– De onödiga poängtappen.

Någon spelare som har överraskat det lilla extra på dig i år?
– Tycker överlag att väldigt många i laget besitter en hög lägsta nivå och det är inte helt överraskande att många av våra spelare har blivit kontaktad av division 3 lag.

Kommer du att fortsätta träna Essvik även nästa år?
– Det har varit väldigt viktigt för Martin (Fors, reds anm) och mig att spelarna får säga sitt först och eftersom vi har deras förtroende så har vi tackat ja till ett år till.

Läget i spelartruppen? Några nya klara eller tappade?
– Marcus Berglind är den enda som är klar IN sen har vi några grabbar från U19 som förstärker truppen. Arvid Larsson, André Ongsara, Albin Bång och Viktor Eketorn. Förhoppningsvis fler som fyller på från u-lagen. Än så länge inga spelare UT men vi känner till att division 3-lagen rycker i många av våra spelare.

Avslutningsvis, vad säger du om Lokalfotbollens bevakning av Medelpadsallsvenskan i år?
– Toppen! Alltid roligt att kunna läsa om hur det går för alla medelpadslag. Fortsätt med det fina jobb du och Pia gör för det uppskattas väldigt mycket.

Mittback från Stockholm klar för IFK Sundsvall: "Vår Cannavaro"

17 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Efter att ha haft uppehåll i sin fotboll sedan 2020 gör Stockholmskisen Olle Ulfvengren comeback på planen och det med IFK Sundsvall.- En fysisk spela...

Läs mer

Anders Strandlund gör comeback - nygammal tränare för IFK Sundsvall: "Perfekt lösning"

16 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Efter ett par års time-out gör välmeriterade tränaren Anders "Strappa" Strandlund, 51, comeback, och han gör det i en av sina tidigare klubbar, IFK Su...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 4-lag - så spelas de och så gick det

13 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Våra lag i Medelpadsallsvenskan tränningsmatchade i helgen. Här nedan finner ni resultat & matchfakta där det bjöds på raffel i flera av kamperna,...

Läs mer

Inget spel i Medelpadsallsvenskan för Hassel: "En sorgens dag"

12 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Hassel har tappat en hel del spelare från fjolårslaget men har ändå hoppats få ihop en trupp för spel i Medelpadsallsvenskan 2024.- Men tyvärr, vi mås...

Läs mer

IFK Sundsvall, Essvik och Kovland vinnare i helgens träningsmatcher

7 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Sju av våra lag i Medelpadsallsvenskan träningsmatchade i helgen där segrar togs hem av IFK Sundsvall över Matfors, Essvik mot Kraftfull och Kovland l...

Läs mer

IFK Sundsvall + Kraftfull = sant?

4 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Diskussionerna har pågått ett tag och snart kanske det är ett faktum. Spelare och tränare i FC Kraftfull tar sitt pick och pack och går över till ex-a...

Läs mer