Förlust för Heffnersklubban borta mot Bele Barkarby: "Gör man inte mål så..."

17 jun 2023 Div. 1 Norra

Efter en mållös första halvlek i solen sänkte Bele Barkarbys Lovisa Söder Heffnersklubban hemma på Veddestavallen med två fullträffar efter paus.
- Vi skapar tillräckligt med chanser i första halvlek för att stänga den här matchen, men gör man inte mål så..., säger tränaren Jonas Prytz. 

Heffnersklubban startade upp starkt borta mot Bele-Barkarby på Veddestavallens lite knotiga naturgräs. Lite överraskande då det var "Klubbans" första match för säsongen på riktigt gräs.
Men något mål fick man dock inte till.

- Vi skapar tillräckligt med chanser i första halvlek för att stänga den här matchen och blir rånade på en straff när Amanda Sevefjord råkade ut för någon form av livtag. Hade garanterat gett poäng i brottning men tydligen inte straff i fotboll.

När målen uteblev före paus kunde istället Lovisa Söder ge hemmalaget ledningen tio minuter in i andra halvlek med en nick efter hörna.
När Heffnersklubban flyttade fram i sin poängjakt kontrade Lovisa Söder in 2-0 i den 78:e minuten och de helblå fick åka hem de 40 milen tomhänta.

- Bli gärna så när man inte sätter sina chanser, då gör motståndarna det. Men ärligt talat så gör vi som helhet ingen bra prestation. Bara att greppa om, säger Jonas Prytz (och syftar på den uteblivna straffen?). 

I Heffnersklubban var det en jämn låg nivå i solen.

 

Bele Barkarby FFHeffnersklubbans BK

Bele Barkarby FF - Heffnersklubbans BK (tips: 1-1)
17 juni 2023 - 15:00 - Veddestavallen
1-0 Lovisa Söder (55)
2-0 Lovisa Söder (78)
Domare: Robert Lindén Säfström
Publik: 60
Matchfakta

Heffnersklubban kryssade borta mot Gefle

24 sep 2023 Div. 1 Norra

Heffnersklubban ledde två gånger om borta mot Gefle, som båda gångerna jobbade sig ikapp och det hela slutade med kryss, due-due.(mer info kommer)

Läs mer

Skön vändning och revansch för Heffnersklubban - Joanna Wallgren matchhjälte

16 sep 2023 Div. 1 Norra

Med halvtimman kvar hamnade Heffnersklubban i 1-2-underläge hemma mot Brage.Men via två mål från Joanna Wallgren vred man sig ur greppet, vann och tog...

Läs mer

Äkta hattrick av Olivia Strand när Heffnersklubban tog hem en 5-0-seger över Kvarnsveden: "Släppte på framåt"

9 sep 2023 Div. 1 Norra

För Kvarnsveden var det sista chansen att kunna hänga kvar men gästande Heffnersklubban visade ingen pardon och åkte hem med en 5-0-seger efter bland ...

Läs mer

0-1-förlust för ineffektivt Heffnersklubban mot Luleå: "Onödigt"

3 sep 2023 Div. 1 Norra

Det blev ingen revansch för Heffnersklubban för vårens förlust uppe i Luleå.Norrbottniskorna vann nämligen med 1-0 på HK-vallen.- Onödig förlust för v...

Läs mer

Två nya mål av Joanna Wallgren - men ändå förlust mot nästjumbon

25 aug 2023 Div. 1 Norra

I våras tappade Heffnersklubban poäng hemma mot bottenlaget Team Hudik.Ikväll blev det etter värre på bortaplan och trots ett markant spelövertag lyck...

Läs mer

Joanna Wallgren dubbel målskytt när Heffnersklubban tog hem klykderbyt över Själevad: "Skapade mycket"

12 aug 2023 Div. 1 Norra

Heffnersklubban studsade tillbaka efter förlusten i Östersund förra helgen och tog hem klykderbyt mot Själevad till slut med 3-0.- Vi skapade mycket d...

Läs mer