Fränsta tog hem en svängig match mot Sundsvalls FF

30 jun 2021 Div. 5 Medelpad

Fränsta ledde med 2-0 hemma på Myggvallen men gästande Sundsvalls FF jobbade sig ikapp och låg på för en ledningsmål.Istället nickade Rasmus Söderman in 3-2 för hemmalaget och på stopptid kom även ett fjärde mål.– Nöjd med spelet men Inte med resultatet, säger Sundsvalls FF:s tränare Torbjörn Persson.

Det svängde på Myggvallen i afton när Sundsvalls FF kom på besök.

Max Eriksson öppnade målskyttet för Fränsta tidigt in i matchen och efter en halvtimma kom Joel Erikssons 2-0.

William Persson replikerade omgående med en reducering och tio minuter in i den andra halvleken utjämnade Albin Kempe.

Rasmus Söderman såg i den 72:a minuten till att hemmalaget återtog ledningen då han använde utsidan av huvudet.

På stopptid var SFF ytterst nära att kvittera efter en hörna men istället kunde Fränsta stänga matchen efter en kontring där David Danelian avslutade med att sätta 4-2-bollen.

– Vi började bra och tog rättvist ledningen med 2-0. De reducerade och fick momentum i matchen och lyckades även kvittera. I halvtid sade vi till varandra att rätta till vissa saker men det gick inte så bra utan Sundsvalls FF var bättre än oss i andra. Ändå lyckades vi göra två mål och vinna matchen, säger Fränstas tränare Peter Larsson.

– Nöjd med spelet men Inte med resultatet. Vi är det bättre och spelförande laget matchen igenom och i andra halvlek var de knappt över på vår planhalva. Men vi förvaltar inte våra lägen. Vi har flera en mot en och två mot två utan att det resulterar i mål. Samtidigt släpper vi till alldeles för enkelt bakåt så vi får skylla oss själva, säger Sundsvalls FF:s tränare Torbjörn Persson.

Jämnt överlag i Fränsta med ett litet plus för Kent "Kekke" Larsson mellan stolparna.

I Sundsvalls FF var det ingen som stack ut det där extra men inte heller någon som föll ur ramen.

FRÄNSTA IK - SUNDSVALLS FF 4-2
Matchfakta

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer