Fränstas bättre ork gav resultat i den andra halvleken mot Timrå

Efter 1-1 i paus tryckte Fränsta på gasen i andra och kunde gå ifrån till en 4-1-seger över gästande Timrå.
- Är nöjd med vår andra halvlek då vi skapade rejält med målchanser och borde kanske gjort ett par mål till, säger Fränstas tränare Filip Filipovic.

I träningsmatchen på Ånge IP mellan två promoverade lag tog gästande division 4-gänget Timrå ledningen genom Johan Kolbäck på en kontring men Jesper Gulliksson utjämnade för Fränsta, nya i trean i år.

I den andra halvleken var det hemmalaget som startade upp bäst och Jordan Binns satte 2-1 Därefter trummade Fränsta på och Hari Halilovic och nyförvärvet Kevin Henrysson spädde på till slutresultatet 4-1.

- Är nöjd med vår andra halvlek då vi skapade rejält med målchanser och borde kanske gjort ett par mål till. En eloge till Timrå som kämpade hela tiden och aldrig gav upp, säger Fränstas tränare Filip Filipovic.

- Vi hade lite oflyt innan matchen. Först fick vi några sena sjukdomsavhopp och därefter gick en av bilarna sönder i Matfors på väg upp så vi hade bara två avbytare. Och de fick hoppa in tidigt på grund av skador vilket gjorde att vi blev trötta och inte orkade stå emot i den andra halvleken. säger Timrås tränare Victor Selander.

 

Fränsta IK HerrlagIFK Timrå Herr
Fränsta IK - IFK Timrå 4-1
17 mars 2023 - 13:00 - Ånge IP
0-1 Johan Kolbäck
1-1 Jesper Gulliksson
2-1 Jordan Bings direkt i andra
3-1 Hari Halilovic
4-1 Kevin Henrysson
Domare: Omar Meqbil
Publik:
Matchfakta

Omgång 4: Fränsta vann målrikt derby över Alnö, Kuben förlängde sin segerrad men Selånger föll av vinnarspåret

Under söndagen slapp Fränsta resa iväg (nåja, till Ånge IP blev det i alla fall) men på papperet blev det årets första hemmamatch. Och där väntade Aln...

Läs mer

Alnö IF fyller 100 år idag - Lokalfotbollen gratulerar på den stora bemärkelsedagen!

Den 24 april 1924 bildades Alnö Idrottsförening och fyller med andra ord modiga 100 år idag! Ett av många lag inom fotbollen som passerat revy under ...

Läs mer

Omgång 3: Tredje raka trean för både Kuben och Selånger, Fränsta tappade allt på slutet i Umeå

Omgång 3: Kuben fortsätter på vinnarspåret medan Alnö inkasserade sitt tredje nederlag. Det blev kontentan efter tisdagskvällens derby som "Tigerrände...

Läs mer