Fränt spel när Söråker vann i Viskan - Petré Oskarsson tungan på vågen

29 jun 2023 Div. 5 Medelpad

Två mål från Filip Petré Oskarsson, ett friläge och en nick, vägde tungt när Söråker vann med 3-0 i en frän tillställning på Viskans IP där gästerna drog på sig fyra gula kort, hemmalaget inget.
- En liten långhårig plan inbjöd till många närkamper och det blev lite irriterat med en inkonsekvent domare, säger Söråkers tränare Jonas Nordström.

Det blev ett tätt och fränt möte med få målchanser mellan Wiskan och Söråker.
Gästerna tog ledningen i den tjuvonde minuten. Efter hög press och ett hopslag vann Filip Petré Oskarsson bollen och kom fri och lade behärskat in 0-1.

Resultatet stod sig till fyra minuter in i den andra halvleken då Johan Kolbäck fick tag i ett inspel från kanten och vred in bollen från nära håll.

Wiskan fortsatte slita och hade en bra period därefter och hade embryon till farligheter men med två minuter kvar på klockan avgjorde Filip Petré Oskarsson definitivt matchen då han ostört kunde nicka in Erik Edströms frisparkslyftning.

- En liten långhårig plan inbjöd till många närkamper och det blev lite irriterat med en inkonsekvent domare. Wiskan stretade på bra och vi föll ofta in i deras tempo och hade svårt att komma till chanser men vi gör de mål som krävs för att åka hem med tre poäng trots ett i stort sett obefintligt djupledsspel då de hela tiden låg mycket lågt med sitt försvarsspel, säger Söråkers spelande tränare Jonas Nordström.

Milan Hellberg var tillbaka efter upphåll och svarade för en galant insats på högerbacken och Kent Murray stod för ett piggt inhopp och var tillsammans med dubble målgöraren Filip Petré Oskarsson Söråkers bästa för kvällen.

 

Viskans IFSöråkers FF

Wiskans IF - Söråkers FF 0-3 (tips: 2-3)
29 juni 2023 - 19:00 - Viskans IP
0-1 Filip Petré Oskarsson (20)
0-2 Johan Kolbäck (49)
0-3 Filip Petré Oskarsson (89)
Domare: Bijan Yari
Publik: uppgift saknas ännu
Matchfakta

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer