Gustav Salomonsson tvåmålsskytt när Hassel vann med tennissiffror över Sund 2: "Vi dominerade totalt"

29 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Redan efter den första halvleken ledde Hassel med 4-0 på Flodbergs IP efter bland annat två mål av en pigg Gustav Salomonsson.
Till slut skrevs segern till 6-2 efter en jämnare andra halvlek.
– En mycket bra genomförd match där vi dominerar totalt, säger Hasseles tränare Benny Ohlsson.

Hassel var på hugget på Flodbergs IP och ledde redan i paus med 4-0 över Sund 2,
Gustav Salomonsson hann emellan på en för kkort hemåtnick till målvakt efter tio minuter och i den 19:e utnyttjade Janne Henriksson ett "vansinnespass" i hemmalaget och fri utökade han ledningen.

Därefter dubblade gästerna försprånget med två mål efter fasta situationer genom Konate Lamin och Gustav Salomonsson.

Sund 2 ryckte upp sig efter pausvilan och reducerade två gånger om i mitten av halvleken genom Emil Jabari och Bardhi Shala (straff) och matchen fick lite nerv.
Men bara i fem minuter då det var Hassels tur att få en straffspark, som Adam Persson exekuterade. Av bara farten kom även ett sjätte Hasselmål, Denniz Ekman.

– En mycket bra genomförd match där vi dominerar totalt. Första halvlek hade kunnat sluta 7-0 till oss. I andra sätter Sund upp lite mer fart men det var misstag av oss som gjorde att de fick två mål. Så fullt rättvist och ett otroligt bra spel över 90 minuter där alla i laget jobbade för varandra. Vi fick också utdelning på många av de målchanser vi skapade. Alla i laget ska också ha beröm, säger Hasseles tränare Benny Ohlsson.

– Vi hade tagit ett för tidigt sommaruppehåll, det var rena kollapsen i första halvlek där vi bjuder på flera mål. I den andra såg det lite bättre ut utan att bli bra. Hassel förtjänar vinsten då de var hundraprocentiga i första och lade därn grunden till de tre poängen, säger Sundtränaren Armand Buzi.

 

Sund IF 2 emblemHassels IF emblem

Sund IF 2 - Hassels IF 2-6
29 juni - 19:00 - Flodbergs IP
0-1 Gustav Salomonsson (10)
0-2 Jan Henriksson (19)
0-3 Konate Lamin (21)
0-4 Gustav Salomonsson (40)
1-4 Emil Jabari (65)
2-4 Bardhi Shala (70, straff)
2-5 Adam Persson (75, straff)
2-6 Denniz Ekman (77)
Domare: Nicklas Dyrén
Publik: ej räknad
Matchfakta

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer