Högerbacken Eliaz Edberg avgjorde för Sundsvalls FF på Kustängen

15 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Sundsvalls FF har inte riktigt fått till det i inledningen av serien men ikväll blev det i alla fall seger på Kustängen mot Stockvik med uddamålet av tre där vinstmålet gjordes av högerbacken Eliaz Edberg som löpte sig fri och bredsidade in bollen. Och det redan i den första halvleken.
– Vi hade en ny tränare och ny taktik idag vilket gav resultat. säger avgående tränaren André Svensson som nu kan fokusera på det egna liret.

Sundsvalls FF tog hem mötet med Stockvik på Kustängen med uddamålet av tre.
Med kvarten spelad bombade Fitim Ugzmajli upp 0-1 i nättaket med sin vänsterdoja men bara ett par minuter senare utjämnade hemmalagets Philip Pallin efter hörna.
Efter dryga halvtimman drog SFF:s högerback Eliaz Edberg iväg på djupet och fick en perfekt passning och fri med hemmamålvakten Linus Åhl bredsidade han behärskat in 1-2.

Den efterföljande timman förblev mållös trots att båda lagen vaskade fram bra målchanser.
I och med segern dubblade Sundsvalls FF sin vinstrad och klättrade upp till plats sju i tabellen medan Stockvik ligger kvar på sin femteplats.

– Vi hade en ny tränare och ny taktik idag vilket gav resultat. säger avgående tränaren André Svensson som nu kan fokusera på det egna liret samt fortsatt ansvar för division 6-laget.

André fortsätter:

– Vi började bra och hade det mesta av spelet och kunde gå till ledning i halvtid. Vi startade upp bra även i andra innan både vi och Stockvik blev trötta och det blev mest "Kalle Anka-fotboll". När det gäller målchanser utöver målen hade vi minst två klara lägen som vi borde gjort mål på och de hade ett skott i ribban.

– Vi var inte sämre än dem men vi träffade ribban, stolpen och all annan skit idag. Annars var det en match med få målchanser varierat med böljande spel och ställningskrig, säger Sundsvalls FF:s tränare Benny Stiernström.

Fitim Ugzmajli var hela tiden ett hot i Sundsvalls FF:s anfall och Eric Nelins mittbacksspel var solitt. Cred även till nye tränaren Alex Medina som förde laget till sin blott andra seger under våren.

Mittlåset med Daniel Carlstein och Jon Kostin var tillsammans med "tian" Philip Pallin och defensive mittfältaren Sondre Molander Nymo de främsta i Stockvik.

Stockviks FFSundsvalls FF

Stockviks FF - Sundsvalls FF 1-2
15 juni 2022 - 19:00 - Kustängen
0-1 Fitim Ugzmajli (15)
1-1 Philip Pallin (19)
1-2 Eliaz Edberg (33)
Domare: Henrik Olsson
Publik: 27
Matchfakta

FC Kraftfull dominerade men det dröjde till slutminuterna innan segern över Nedansjö var säkrad

29 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Det dröjde till det återstod bara några minuter innan FC Kraftfull, trots speldominans, kunde säkra 3-0-segern efter två sena mål.– Idag spelade vi br...

Läs mer

Fitim Ugzmailji tog död på Wiskans drömmar om poäng när han gjorde båda målen för SFF

29 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Wiskan hade hoppats få sig åtminståne en poäng innan sommaruppehållet.Och det var också nära när Sundsvalls FF gästade IP.Men Fitim Ugzmailji grusad d...

Läs mer

Kubikenborg 2 leder Medelpadsfemman under sommaruppehållet – avslutade våren med vinst i toppmötet med Söråker

29 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Kuben 2 har vunnit Medelpadsfemman två år på raken och leder nu även i år när vi är framme vid sommaruppehållet.Ikväll vann man med klara 3-1 borta mo...

Läs mer

Gustav Salomonsson tvåmålsskytt när Hassel vann med tennissiffror över Sund 2: "Vi dominerade totalt"

29 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Redan efter den första halvleken ledde Hassel med 4-0 på Flodbergs IP efter bland annat två mål av en pigg Gustav Salomonsson.Till slut skrevs segern ...

Läs mer

Oliver Andersson svarade för ett äkta hattrick i andra halvlek och säkrade Matfors 2:s seger på Kustängen

29 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Oliver Andersson svarade för ett äkta hattrick när Matfors 2 avgjorde under den andra halvleken med fyra mål mot hemmalaget Stockvik.– Vi gick ut till...

Läs mer

Fem mål på en halvtimma av Kuben 2-inhopparen Samuel Saraniemi

22 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Efter timman spelad ledde Sundsvalls FF med 2-1.När domaren blåste av matchen en halvtimma senare hade Kuben 2 vänt till en 6-2-seger. Snacka om scenf...

Läs mer