Ivar Edlund visade vägen för Kovland med en bicycleta - vann med 6-0 över Sund 2

30 jun 2021 Div. 5 Medelpad

Ivan Edlund, även duktig hockeyjunior, visade att det finns takter även på en fotbollsplan och tidigt in i matchen cykelsparkade han in 1-0 rakt upp i x-et mot Sund 2.
Därmed lades grunden till Kovlands 6-0-seger.
– Vi var det spelförande laget hela matchen och avgjorde den definitivt i inledningen av andra med tre snabba mål, säger Kovlands tränare Joel Falk.

Ivar Edlund visade vägen för Kovland när han i mitten av den första halvleken cykelsparkade in 1-0 rakt upp i krysset.

Oldtimern Håkan Åström kan fortfarande hitta nätet och han dubblade ledningen innan pausvilan.
Första kvarten av den andra stängde KIF matchen efter mål av Oscar Lundqvist, Marcus Lindmark och återigen Håkan Åström. Sund 2 var därmed ett slaget lag.

I den 69:e minuten såg även Marcus Lindmark till att bli tvåmålsskytt när han avslutade kvällens målkavalkad.

– Vi var det spelförande laget hela matchen och avgjorde den definitivt i inledningen av andra med tre snabba mål. Hela laget svarade för en kanoninsats, säger Kovlands tränare Joel Falk.

– Vi hade bara fyra spelare som startade i vår förra match, många skador, några bortresta och inga spelare från A-truppen. De som fick chansen istället är lite för tunna ännu mot ett så pass fysiskt lag som Kovland vägde vi rätt och gjorde en ganska slätstruken insats ikväll även om första 25 var bra innan vi föll ihop, säger Sund 2:s lagledare Per-Olof Altin.

I Kovland förtjänar hela laget beröm medan "05:an" Oscar Bertrup spelade klokt och moget på mitten sin ungdom till trots.

 

KOVLANDS IF - SUND IF 2 6-0
Matchfakta

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer