Joanna Wallgren dubbel målskytt när Heffnersklubban tog hem klykderbyt över Själevad: "Skapade mycket"

12 aug 2023 Div. 1 Norra

Heffnersklubban studsade tillbaka efter förlusten i Östersund förra helgen och tog hem klykderbyt mot Själevad till slut med 3-0.
- Vi skapade mycket den här matchen och jag fick ner blodtrycket när vi väl fick in tvåan, säger Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz.

Ett poänghungrigt Heffnersklubban var revanschsugna efter förlusten borta mot Östeersund förra helgen och i den elfte minuten spelade Amanda Sevefjord snett inåt bakåt till Joanna Wallgren som satte dit 1-0.

Trots markant övertag och fler klara målchanser lät tvåan vänta på sig ända till dryga timman innan Amanda Sevefjord med ett karatesparksliknande mål efter en hörna kunde lugna nerverna på sina hemmafans - och tränare.

Strax därpå passade Olivia Strand in till Joanna Wallgren som kunde titulera sig tvåmålsskytt och samtidigt definitivt säkra segern.

- Vi skapade mycket den här matchen och blodtrycket sjönk när vi väl fick in tvåan då ett mål är en liten ledning i fotboll. Själevad backade hem och satsade uteslutande på omställningar, som vi motade i grind tidigt. Som helhet gör vi en riktigt gidigen match och har kontroll på händelserna och 3-0 var egentligen i underkant. Skönt också att studsa tillbaka direkt efter förlusten i Östersund, säger Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz.

I Heffnersklubban var det mittfältarna som gjorde alla målen, Joanna Wallgren 2 och Amanda Sevefjord och de ska givetvis ha beröm, precis som hela laget.

 

Heffnersklubbans BKSjälevads IK

Heffnersklubbans BK - Själevads IK 3-0
12 augusto 2023 - 14:00 - HK Vallen
1-0 Joanna Wallgren (11)
2-0 Amanda Sevefjord (61)
3-0 Joanna Wallgren (65)
Domare: Santiago Bedoya
Publik: 81
Matchfakta

Klicka på bilderna nedan för att göra dem större. Foton; Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.

Heffnersklubban kryssade borta mot Gefle

24 sep 2023 Div. 1 Norra

Heffnersklubban ledde två gånger om borta mot Gefle, som båda gångerna jobbade sig ikapp och det hela slutade med kryss, due-due.(mer info kommer)

Läs mer

Skön vändning och revansch för Heffnersklubban - Joanna Wallgren matchhjälte

16 sep 2023 Div. 1 Norra

Med halvtimman kvar hamnade Heffnersklubban i 1-2-underläge hemma mot Brage.Men via två mål från Joanna Wallgren vred man sig ur greppet, vann och tog...

Läs mer

Äkta hattrick av Olivia Strand när Heffnersklubban tog hem en 5-0-seger över Kvarnsveden: "Släppte på framåt"

9 sep 2023 Div. 1 Norra

För Kvarnsveden var det sista chansen att kunna hänga kvar men gästande Heffnersklubban visade ingen pardon och åkte hem med en 5-0-seger efter bland ...

Läs mer

0-1-förlust för ineffektivt Heffnersklubban mot Luleå: "Onödigt"

3 sep 2023 Div. 1 Norra

Det blev ingen revansch för Heffnersklubban för vårens förlust uppe i Luleå.Norrbottniskorna vann nämligen med 1-0 på HK-vallen.- Onödig förlust för v...

Läs mer

Två nya mål av Joanna Wallgren - men ändå förlust mot nästjumbon

25 aug 2023 Div. 1 Norra

I våras tappade Heffnersklubban poäng hemma mot bottenlaget Team Hudik.Ikväll blev det etter värre på bortaplan och trots ett markant spelövertag lyck...

Läs mer

Talangfull försvarsspelare kör igång igen - väljer spel i Heffnersklubban

1 aug 2023 Div. 1 Norra

I början av juni slutade 19-åringen i SDFF.Nu snörar Lyan Al-Rikabi på sig dojjorna igen och har skrivit på för Heffnersklubban.- Hon har känt sig för...

Läs mer