Johan Skog prickade in ett hattrick när Wiskan dängde serieledarna Kuben 2

11 sep 2022 Div. 5 Medelpad

Det bjöds på en präktig skräll på Viskans IP när hemmalaget, med 15 raka förluster, tog hem en 5-0-seger (!) över serieledarna Kuben 2 (!!).
Skarprättare #1 var förre Kubenspelaren Johan Skog som prickade in ett hattrick.
– Idag klaffade allt som inte fungerat tidigare under säsongen, säger Wiskans tränare Marco Padellaro.

Efter 15 raka förluster ställdes Wiskan mot seieledarna Kubikenborg 2.
Solklar "2:a" på Viskans IP?
Men vad händer?

Förre Kubenspelaren Johan Skog var tillbaka i Wiskans laguppställning och han visade sig vvara tungan på vågen. Han gjorde nämligen hattrick mot sitt forna lag när Wiskan tog hem en osannolik, men helt rättvis, 5-0-seger!

Redan i den tionde minuten satte Johan Skog sin första fullträff och i slutet av halvleken dubblade han sin och Wiskans försprång.

Tidigare har Wiskan tappat orken i andra men idag stod man hela distansen ut och man gjorde heller, för ovanlighetens skull, inga självmål.
Istället utökade man sin ledning. Först satte Anton Olsson 3-0, Christian Wilhsson nickade in fyran innan Johan Skog full bordade sitt hattrick i slutminuten med ett långskott som seglade över bortamålvakten fram till 5-0.

– Idag klaffade allt som inte fungerat tidigare under säsongen och för första gången i år kunde Johan Skog vara med. I övrigt är det bara att hylla hela truppen för idag var vi helt enkelt det bästa laget, säger Wiskans tränare Marco Padellaro.

– Vi hade dubbla matcher idag med våra ungdomslag och fick skramla ihop ett gäng för att undvika walk over, bland annat med ett par från vårt P14. Vill inte ta ifrån Wiskan något, de vann klart rättvist, säger Kubencoachen för dagen Steve Larsson.

I Johan Skog hade Wiskan planens gigant men det här var en lagseger där ingen föll ur ramen. En extra eloge till Robin Linnes som fått stå tillbaka i målet för Stefan Eriksson men lojalt alltid ställer upp och idag svarade för en kanoninsats som yttermittfältare och slet som en galärslav.

.
Viskans IF emblemKubikenborgs IF 2 emblem

Wiskans IF - Kubikenborgs IF 2 5-0
11 september 2022 - 15:00 - Viskans IP
1-0 Johan Skog (10)
2-0 Johan Skog (44)
3-0 Anton Olsson (53)
4-0 Christian Wilhsson (68) 
5-0 Johan Skog (90)
Domare: Henrik Hörnfeldt
Publik: 21
Matchfakta

Det blir två division 5-grupper i år - spelordningen klar

17 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer

Duo från Nedansjö förstärker Stöde plus tre som gör comeback

4 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Stöde IF förstärjker truppen, bland annat med två spelare från "nedlagda" Nedansjö IK Patrik "Putte" Nilsson och Viktor Bergman Gullmark. Dessutom gör...

Läs mer

Kuben 2 tog hem målrik match över Alnö U: "Effektivare"

1 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Alnös Utvecklingslag hämtade in ett 0-2-underläge mot Kuben 2 men då gjorde "Tigerungarna" ett ryck igen i målprotokollet fram till 5-2 innan gästerna...

Läs mer

Svartvik U och Indal hade varsin hattrickskytt när de förstnämnda vann med 4-3

24 mar 2024 Div. 5 Medelpad

Både Svartviks Filip Wolf och Indals Emil Johansson visade torrt krut när de prickade in varsitt hattrick i dagens träningsmatch.Segern emellertid til...

Läs mer