Kryss i träningsmatchen mellan division 5-lagen Kuben 2 och Sundsvalls FF

19 mar 2022 Div. 5 Medelpad

Sundsvalls FF ledde i paus med 2-0 men den svartgul-randiga jobbade sig ikapp undeer den andra halvleken.
– Överlag en rolig fotbollsmatch mot ett väldigt duktigt och ungt lag. Kul att få möta ett motstånd som spelar fin fotboll, säger SFF-tränaren André Svensson.

Seriekonkurrenterna i Medelpadsfemman, Kuben 2/U19 och Sundsvalls FF, träningsmatchade under fredagskvällen på Westhagen.

De senare ledde med 2-0 i paus efter fullträffar från Fitim Ugzmajli och Hari Halilovic.

Efter pausvilan kom "Tigerungarna" tillbaka och jobbade ihop till ett kryss.

– En rolig match där båda lagen till en början försöker hålla bollen efter backen och spela fotboll. Vi gör en bra första halvlek där jag tycker att vi stänger ner dom och håller oss till våran plan, säger SFF-tränaren André Svensson och fortsätter:

– I andra halvlek blir vi helt enkelt för trötta och tappar våra positioner litegrann och får inte till något riktigt spel och det blir mest längre bollar när kuben pressar oss högt upp. Vi orkar inte 2 x 45 för tillfället helt enkelt. Vi tar med oss första halvlek och får jobba lite extra på konditionen framöver. Som sagt, överlag en rolig fotbollsmatch mot ett väldigt duktigt och ungt lag. Kul att få möta ett motstånd som spelar fin fotboll!

Kubikenborgs IF 2/U19 - Sundsvalls FF 2-2 (0-2)
2022-03-18 - 20:15 - Westhagen
Mål Kuben: uppgift saknas ännu
Mål SFF: Fitim Ugzmajli och Hari Halilovic.
Domare: Seyed mohammad Hosseini
Publik:
Matchfakta

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer