Lokal fotboll idag: Söndag 18 juni 2023 - med Lokalfotbollens tips & analyser

18 jun 2023

Tre intressanta matcher denna soliga söndag i den lokala fotbollen. Både Alnös herrar och damer möter "bottenlag" och med fullt fokus och ingen underskattning ska det bli sex insparkade poäng till klubben, tre vardera. Det spelas även en match i Damtrean där Medskogsbron tar emot Fränsta.

 

Sollefteå GIF FFAlnö IF
Sollefteå GIF FF - Alnö IF (tips: 2-4)
17:00 - Nipvallen
- Intressant att se vilken effekt tränaren Patrik Nylunds avhopp ger när nu nygamle coachen Johnny Svelander tar över? Spelarna, några av dem, spelar för sin heder och tar man det på rätt sätt blir det vinst mot jumbon. Krysset senast mot serieledarna Lucksta indikerar att man redan är på rätt väg.
.

Div. 2 Mellersta Norrland, damer

Alnö IF DamJärpens IF DAM
Alnö IF - Järpens IF (tips: 8-0)
14:00 - Släda IP
- Alnös damer går på som en slåttermaskin i serien och i dagens möte med bottenlaget Järpen är man själva den svåraste motståndaren. Tror på ett tidigt mål och därefter rullar det på. 
.

Div 3 Medelpad, damer

Medskogsbrons BKFränsta IK Damlag
Medskogsbrons BK - Fränsta IK (tips: 4-2)
17:00 - Viforsplan
- Fränsta har en tunn trupp i år då flera äldre tongivande lagt bollskorna på hyllan och kommer att få slita mot Medskogs som fått in några rutinerade pjäser tillsammans med yngre förmågor och håller på att etablera sig i Damtrean. Tränaren Gottfrid Sjödin gör ett bra jobb med damerna/tjejerna på Viforsplan. Ny seger i eftermiddag.