Lokalfotbollen tvingas halvera besättningen

30 sep 2024

Lokalfotbollen.nu är inte gratis att driva och tyvärr är det för få som är intresserade av att betala för att läsa om vår bevakning av den lokala fotbollen dygnet runt, året runt.
Därför tvingas vi nu halvera besättningen och jag kommer att driva sajten helt själv i framtiden från och med nu.

Intresset för att betala något för att läsa om nyheter, matchreferat, intervjuer, statistik och historik med mera gällande vår lokala fotboll är dessvärre för bristfälligt och vi tvingas nu av ekonomiska skäl halvera besättningen från två till en. Av Lokalfotbollens dryga 25.000 unika läsare/vecka är det blott 1,7%, dvs 430 personer som tecknat totalt 619 medlemsskap i Club Lokalfotbollen och tycker att vårt arbete är värt 100 kr (eller mer) per år. Övriga läsare tycker inte det och då tvingas vi ta konsekvenserna När vi dessutom tappat ett par större annonsörer plus att några inte betalat sin banner gör att vi tvingas till den drastiska åtgärden. Inget vi önskat men finns det inte pengar så...

Jag kommer att försöka driva sajten vidare men risken är överhängande att det blir färre bevakningar av matcher på plats, speciellt med bilder och intervjuer då Pia skött den biten med kameran samt stått för körning till och från arenan.

Finns fortfarande chansen att rädda situationen men det krävs nästan en dubblering av medlemmar i Club Lokalfotbollen och fler annonsörer. Finns det intresset?

Fotbollshälsningar
/ Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.

PS:
En stor eloge till alla som stöttat oss och tecknat medlemsskap i Club Lokalfotbollen, de klubbar som köpt matchannonser och till alla de företag som valt att marknadsföra sig på Lokalfotbollen.nu.

 

Klicka här för mer info om Club Lokalfotbollen

Klicka här för mer info om annonsering på Lokalfotbollen.nu.