Lucksta tappar succéspelare till Hudiksvall: "Han kommer att bli saknad"

Bassim Nassir kom som pojklagsspelare till Lucksta från GIF Sundsvall och efter två lyckosamma säsonger väljer nu 19-åringen att fortsätta karriären i Hudiksvalls FF, topplag i division 2.
- Han kommer att bli saknad hos oss men vi önskar honom all lycka i sin nya klubb. Bara att gratulera HuFF till ett fantastiskt nyförvärv, säger Luckstatränaren Paul Thompson.

Lucksta jobbar hårt för att förstärka sin tunna trupp. Redan klara är anfallaren Samuel Keflit och målvakten Christofer Högbom, båda från Sund, plus att flera provspelare sagt sig vilja lira med LIF den kommande säsongen.

Dessvärre tappar man den 19-årige stöttespelaren Bassim Nassir som lämnar för Hudiksvalls FF, topplag i division 2.

- Bassims utveckling sedan han kom till oss för två år sedan har varit som en raket. Han kom till oss från GIF:s pojklag med lite speltid och stukat självförtroende men hans vilja att förkovra sig har gjort honom till den spelare han är idag. Trots hans unga år blev han en stöttespelare hos oss och kommer att bli saknad av såväl lagkamrater som ledarstaben. Kan vara värt att nämna att han nyligen tackade nej till ett kontrakt med en irländsk klubb i högsta ligan, UCD, där jag ordnade ett provspel. Vi tackar Bassim för hans tid hos oss och önskar honom all lycka i Hudiksvall. Vi kommer att följa honom i hans fortsatta succé. Bara att gratulera HuFF till ett fantastiskt nyförvärv, säger Luckstatränaren Paul Thompson.

Läs även:
⚽️ Medelpads bästa spelare klar för Lucksta: "Den julklapp vi ville ha"
⚽️ Samuel Keflit tillbaka på Sörforsvallen: "Få spelare med hans kvalifikationer"