Lucksta vann med tennissiffror över Anundsjö: "Total kontroll"

Anundsjö hade en tung efternuddag på Sörforsvallen. Först gjorde man ett tidigt självmål och därefter fick både en spelare och tränare rött kort innan halvtimman och Lucksta kunde segla iväg till en "tennisseger" med 6-0 och befäster sin serieledning.
- Vi hade total kontroll från start till mål, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Serieledande Lucksta fick en bra start hemma på Sörforsvallen mot Anundsjö, som i sin tur fick en bedrövlig dito med ett självmål redan i den sjunde minuten.

Och inte blev det roligare för gästerna i den 24:e minuten då Alexander Spires fick syna det röda kortet och i samma veva visades tränaren Björn Moström bort från tränarbänken och han var inte helt nöjd med besluten:
- Domaren hittar ett fullständigt horribelt rött kort, normalt är det inte ens frispark men denna domare ville tydligt hjälpa hemmalaget och förstöra matchen för oss, dundrar Moström.

I den 34:e minuten dubblade Samuel Keflit Luckstas ledning och fem minuter efter pausvilan satte den notoriske målskytten även 3-0.

Minuten senare satte Hakim Rouass 4-0 och i den 71:a blev även Hakim tvåmålsskytt.
I slutminuten fastställde Badawi Mohamed hemmasegern till 6-0, tennissiffror alltså.

På stopptid drog även Lucksta på sig ett rött kort då Melvin Gutic fick ta en något tidigare dusch.

- Vi hade total kontroll från start till mål och vårt uppträdamde på planen var "outstanding". Nu är vi garanterade sämst kvalplats till tvåan efter denna komfortabla vinst, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

- Tung förlust och spel med en man mindre från minut 24 efter ett horribelt domslut. Att vi dessutom hjälper vi dem vid deras fyra första mål genom individuella misstag. Spelmässigt var Lucksta något bättre i första där vi hade lite problem med alla långa bollar och för att man var en man mindre men i andra är vi långa stunder bättre och borde gjort några mål, säger Anundsjös tränare Björn Moström.

Sive Abera, Samuel Keflit, Hakim Rouass och Sani Tahir ställde hela tiden frågot till Anundsjös försvar och samtidigt var det egna försvarsspelet solitt.

 

Lucksta IFAnundsjö IF

Lucksta IF - Anundsjö IF 6-0
9 september 2023 - 14:00 - Sörforsvallen
1-0 självmål (7)
2-0 Samuel Keflit (34)
3-0 Samuel Keflit (50)
4-0 Hakim Rouass (51)
5-0 Hakim Rouass (71)
6-0 Badawi Mohamed (90)
Utvisning Lucksta: Melvin Gutic (90+3)
Utvisningar Anundsjö: Alexander Spires (24) och Björn Moström, tränare (25)
Domare: Petter Lindblom
Publik: 75
Matchfakta

Omgång 4: Fränsta vann målrikt derby över Alnö, Kuben förlängde sin segerrad men Selånger föll av vinnarspåret

Under söndagen slapp Fränsta resa iväg (nåja, till Ånge IP blev det i alla fall) men på papperet blev det årets första hemmamatch. Och där väntade Aln...

Läs mer

Alnö IF fyller 100 år idag - Lokalfotbollen gratulerar på den stora bemärkelsedagen!

Den 24 april 1924 bildades Alnö Idrottsförening och fyller med andra ord modiga 100 år idag! Ett av många lag inom fotbollen som passerat revy under ...

Läs mer

Omgång 3: Tredje raka trean för både Kuben och Selånger, Fränsta tappade allt på slutet i Umeå

Omgång 3: Kuben fortsätter på vinnarspåret medan Alnö inkasserade sitt tredje nederlag. Det blev kontentan efter tisdagskvällens derby som "Tigerrände...

Läs mer