Mållöst toppderby mellan Lucksta och Kuben - bägge lagen fortfarande obesegrade

Två Medelpadslag med den perfekta tabellraden möttes på Westhagen i en tidig seriefinal.
Den mynnade ut i att både Luckstas- och Kubens sviter fick sin ände då inget av lagen förmådde bryta dödläget, trots att chanser verkligen skapades.

Det emotsedda toppderbyt i den mellersta Norrlandstrean mellan Kuben och Lucksta fick ingen vinnare, heller ingen förlorare. Och några mål fick vi inte heller se.
Men en helt okej fotbollsmatch där det inte saknades målchanser men bjöd på desto mer närkamper för det här var en match som ingen ville vika ner sig i.
Ganska chansfattigt i första halvlek men i andra fick både Kubens Kbrom Brhane och Luckstas Sani Tahir läget att ikläda sig matchvinnarrollen men gick bet.

- Jag är besviken att vi inte vinner men nöjd att vi inte förlorar. Oavgjort var kanske rättvist men 1-1 hade kanske speglat matchen bättre, säger Kuben tränaren Björn Jonsson.

- Kuben var bollförande men vi gör en bra defensiv insats och framåt var det vi som hade de bästa chanserna, säger Luckstas tränare Jenny Nilsson.

 

Lokalfotbollen-TV:
⚽️ Luckstas tränare Jenny Nilssons syn på dagens mållösa toppderby
⚽️ ...och Kubens dito Björn Jonsson

Fler bilder kommer.

 

Kubikenborgs IFLucksta IF

Kubikenborgs IF - Lucksta IF 0-0
6 maj 2023 - 13:30 - Westhagen
Domare: Fredrik Eriksson
Publik: 103
Matchfakta

Omgång 4: Fränsta vann målrikt derby över Alnö, Kuben förlängde sin segerrad men Selånger föll av vinnarspåret

Under söndagen slapp Fränsta resa iväg (nåja, till Ånge IP blev det i alla fall) men på papperet blev det årets första hemmamatch. Och där väntade Aln...

Läs mer

Alnö IF fyller 100 år idag - Lokalfotbollen gratulerar på den stora bemärkelsedagen!

Den 24 april 1924 bildades Alnö Idrottsförening och fyller med andra ord modiga 100 år idag! Ett av många lag inom fotbollen som passerat revy under ...

Läs mer

Omgång 3: Tredje raka trean för både Kuben och Selånger, Fränsta tappade allt på slutet i Umeå

Omgång 3: Kuben fortsätter på vinnarspåret medan Alnö inkasserade sitt tredje nederlag. Det blev kontentan efter tisdagskvällens derby som "Tigerrände...

Läs mer