Medelpadsallsvenskans All Star Team 2023 - "Bubblare"

29 okt 2023 Div. 4 Medelpad

I vanlig ordning var det otrolig kamp om att ta en plats bland de elva och här nedan följer de spelare som föll på mållinjen i den avslutande gallringen. Inga dåliga spelare, eller hur?
Saknar ni namn så beror det på att de aldrig blev nominerade av er läsare.

Michel Sjödal, Essviks AIF
Målvakt. Spelar säkert utan större utsvävningar och är snabb att sätta igång spelet med utkast eller välavvägda utsparkar.

Simon Mohlin, IFK Sundsvall
Målvakt Smidig, reflexsnabb, bra med fötterna och läser spelet ypperligt.

James Poole, Ånge IF
Målvakt. Stod i ett bollregn i år men visade kvaliteter.

Niklas Pedro, Essviks AIF
Högerback. Sadlade om från målvakt och har gått från klarhet till klarhet. Enormt svårpasserad och stänger ned sin kant totalt.

Oskar Söderholm, Hassels IF
Högerback. Energispelare, explosiv, fin passningsfot och slår magiska crossbollar.

Israel Kalenga, FC Kraftfull
Mittback. Trygg i mittförsvaret och sprider lugn till sin mer "stimmiga" omgivning. Fin passningsspelare och hjärtat i hela föreningen. Kanske ännu bättre på mittfältet.

Ola Hagberg, Fränsta IK
Mittback. Comeback i år och visade att han fortfarande har mycket att ge. Bra blick för spelet, "tät" och duktig på att starta uppspel. Aldrig dålig.

Acram Mazin, Fränsta IK
Mittback. Släpper inte någon motståndare över bron. Brytsäker och följsam. Bara 20 år och har en fin framtid.

Emil Norrman, Essviks AIF
Mittback. Haft en skadefri höst och visade då med accuratess sin klass, bra i huvudspelet, tajming i brytningarna och fin passningsfot. Utnyttjar sin storlek.

Axel Andreasson, IFK Sundsvall:
Mittback. Stor, stark, brytsäker och ett huvudspel av rang.

Mohammadou Sumareh, Hassels IF
Mittback. Kraftfull som sällan håller igen i närkamperna, stark som en björn och storstilad på huvudet. Har även gjort inhopp mellan stolparna med bravur. Giftig i offensiven på fasta.

Hussein Sadegi, Ånge IF
Mittback. Har glänst trots spel hos jumbon. Är utrustad med de mesta egenskaperna en duktig mittförsvarare behöver.

Alyaman Haj Rachid, Sund IF
Mittback. Lån från Töreboda som under hösten klev in och tätade Sunds försvar. Stark, teknisk och utvecklingsbar. 21 år.

Emil Jabari, Sund IF
Mittback. Klev in och tog en plats som 17-åring i ett ungt Sund och visade upp både starka brytningar och fina tekniska färdigheter. Påläggskalv!

Anton Hallengren, Kovlands IF
Mittback. Robust och svårpasserad med kanske seriens hårdaste skott som inte sällan hamnar i nätmaskorna. Pådrivare!

Daniel Näslund, Essviks AIF
Vänsterback. Brytsäker och har en eminent vänsterfot som han använder i uppspelen och inlägg i offensiven.

Jesper Gulliksson, Fränsta IK
Mittfältare. Låg ytterst nära en startplats i den här elvan. Förlorade max två närkamper på hela säsongen och leder sitt lag med sin inställning. Blir oerhört nyttig i trean.

Nils Sahlin, Kovlands IF
Mittfältare. Kom till KIF inför hösten och blev då en bärande spelare med sitt bollvinnande och fysiska spel.

Henri Sjödal, Essviks AIF
Mittfältare. Ettrig pådrivare som älskar att glidtackla, vinna bollar och sedan fördela dem. Omskolad från målfarlig anfallare på gamla dar. Ikon på Essviksvallen.

Rasmus Söderman, Fränsta IK
Mittfältare. Arbetshäst med bra tillslag och lagkapten i det lag som tog hem serien. Har gjort mål på Mr Lokalfotbollen, även om det var ett antal år sedan...

Hari Halilovic, Fränsta IK
Mittfältare. Var i höst tillbaka efter flera efterhängsna knäskador och bidrog till Fränstas fortsatta framgångar. Bra teknik, härlig blick för spelet och hittar in till forward med smarta instick. Inte främmande för att sätta åt i närkampena. Blir med full försäsongsträning intressant att följa i trean.

Henric Nylund, Kovlands IF
Mittfältare. Finurlig och bolltrygg med fin defensiv och härliga vänsterinlägg. Rutin i överfllöd från spel i högre serier.

Nicklas Silversved, IFK Sundsvall
Mittfältare. Högklassig vänsterfot som han styr och fördelar spelet med.

Oskar Nordlund, Fränsta IK
Forward. Haft en skadefylld säsong och spelade bara 9 matcher, men gjorde på dem 11 mål. Annars en komplett anfallare som sprutat in mål på alla nivåer från division 2 till 5. Även en grym hockeyspelare (förflutet i Leksand) och inte heller oäven med innebandyklubba.

Gustav Salomonsson, IFK Sundsvall
Forward. Ny från Hassel. Robust djupledslöpare som endera går direkt på mål och avslutar eller spelar in till fria lagkamrater inne i boxen. 11 mål på 8 matcher.

Joshua Nikiforov Sundling, Ånge IF
Forward. 16-årigt löfte som både visade upp härlig teknik och målfarlighet trots spel i ett bottenlag. Josh har stora utvecklingsmöjligheter att bli en riktig klasslirare.

Hamidou Gaye, IFK Sundsvall
Forward. Utgår från vänsterkanten med sin otroliga snabbhet och har i år förbättrat avslutningsprocenten. Här finns kapacitet för mycket mer.

Amandus Löfgren, Stockviks FF
Forward. Kroniskt målfarlig och 14 fullträffar i år i bottenlaget Stockvik imponerar. Har hållit hög målklass i flera säsonger nu. Blir intressant att följa i trean med en full försäsong.

Fredrik Martinsson, Essviks AIF
Tränare. "Snuvan" återkom till Essvik och förde dem trots alla tunga spelartapp till en andraplats, lagets bästa placering på flera decennium. En stark bedrift. Hittade en bra mix mellan äldre och yngre i truppen och skapade en vinnande stämning.

Div. 4, omgång 1 (3-4 maj): Så spelas premiärmatcherna

23 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Fredagen den 3 maj rullar Medelpadsallsvenskan igång 2024 med fyra matcher och en under lördagen, dock inga premiärmatcher på naturgräs. Det blev till...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 4-lag (20-21 april): Brakseger för Svartvik och ras för Matfors

21 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Sex av våra lag i Medelpadsallsvenskan träningsmatchade i helgen där två resultat står ut, Svartviks 9-0 över Harmånger och Matfors ras från 2-2 till ...

Läs mer

Mittback från Stockholm klar för IFK Sundsvall: "Vår Cannavaro"

17 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Efter att ha haft uppehåll i sin fotboll sedan 2020 gör Stockholmskisen Olle Ulfvengren comeback på planen och det med IFK Sundsvall.- En fysisk spela...

Läs mer

Anders Strandlund gör comeback - nygammal tränare för IFK Sundsvall: "Perfekt lösning"

16 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Efter ett par års time-out gör välmeriterade tränaren Anders "Strappa" Strandlund, 51, comeback, och han gör det i en av sina tidigare klubbar, IFK Su...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 4-lag - så spelas de och så gick det

13 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Våra lag i Medelpadsallsvenskan tränningsmatchade i helgen. Här nedan finner ni resultat & matchfakta där det bjöds på raffel i flera av kamperna,...

Läs mer

Inget spel i Medelpadsallsvenskan för Hassel: "En sorgens dag"

12 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Hassel har tappat en hel del spelare från fjolårslaget men har ändå hoppats få ihop en trupp för spel i Medelpadsallsvenskan 2024.- Men tyvärr, vi mås...

Läs mer