Nio mål på Kustängen när Kuben 2 besegrade Stockvik med 6-3: "Hade vassare anfall"

23 sep 2023 Div. 4 Medelpad

Stockvik gjorde matchens första och sista mål men det var gästande Kuben 2 som vann med 6-3 på Kustängen sedan Tristan Lindblom producerat ett hattrick.
- Spelet böljade men vi hade vassare anfall och vinner rättvist, säger Kubentränaren Steve Larsson.

Stockvikt tog en tidig ledning när Sondre Molander Nymo nickade in 1-0 redan i den andraminuten.

Vilhelm Söderström replikerade redan i den tionde innan Tristan Lindblom spädde på med både 2-1 och 3-1 i minut 22 respektive 31.

Knappt tio minuter in i den andra halvleken hittade Amandus Löfgren nätet och Stockvik hade fått kontakt. Om det inte vore för det faktum att domaren dömde bort målet för offside.

- Kuben gör avspark efter målet, alltså ett kvitto på att det är godkänt. Sedan påkallar den assisterande domaren huvuddomarens uppmärksamhet och efter en diskussion mellan de båda dömer han bort vårt mål. Horribelt! Domarna måste lära sig att hålla sig till regelboken, säger Stockviks tränare Benny Stiernström upprört.

Kubentränaren Steve Larsson har en annan minnesbild:
- Vi gjorde aldrig någon avspark efter "målet", som dessutom var solklar offside.

Händelsen fick hemmalaget att mer eller mindre tappa sugen och inte blev det bättre sedan gästerna fått straff orsakad av målvakten Linus Åhl. Sanjin Muratovic gjorde inget misstag från straffpunkten.

Med kvarten kvar fick i alla fall Amandus Löfgren ett mål godkänt men i den 83:e minuten fullbordade Tristan Lindblom sitt hattrick när han gjorde 5-2 och bara två minuter senare kom även ett sjätte Kubenmål via Sanjin Muratovic, hans andra.

Då lagens försvar tydligen abdikerat sista 20 kunde även Amandus Löfgren göra sitt andra mål innan lagkompisen Sondre Molander Nymo i slutminuten ficksyna det röda kortet.

- Spelet böljade på den dåliga planen men vi hade vassare anfall och vinner rättvist medan vi i vanlig ordning hade problem med fasta situationer där Stockvik var starka. Skönt med en seger efter två raka förluster, säger Kubentränaren Steve Larsson.

- Vi hade hyfsat lag i dag men nådde ändå aldrig upp i någon standard och man får inte lägga av som vi gjorde efter det bortdömda målet, säger Stockviks tränare Benny Stiernström.

Hos "Tigerungarna" plussar vi Tristan Lindblom för hans hattrick

Bäst i Stockvik var anfallaren Måns Lind som hela tidenförsökte trots att motståndarna hängde på honom som en ryggsäck,

 

Stockviks FFKubikenborgs IF 2

Stockviks FF - Kubikenborgs IF 2 3-6
23 september 2023 - 16:30 - Kustängen
1-0 Sondre Molander Nymo (2) nick
1-1 Vilhelm Söderström (10)
1-2 Tristan Lindblom (22)
1-3 Tristan Lindblom (31)
1-4 Sanjin Muratovic (70, straff)
2-4 Amandus Löfgren (75)
2-5 Tristan Lindblom (83)
2-6 Sanjin Muratovic (85)
3-6 Amandus Löfgren (86)
Utvisning Stockvik: Sondre Molander Nymo (90)
Domare: Hussein Abukar Osman
Publik: 21
Matchfakta

Omgång 1 (3-4 maj): I morgon fredag startar Medelpadsallsvenskan

3 maj 2024 Div. 4 Medelpad

Fredagen den 3 maj rullar Medelpadsallsvenskan igång 2024 med fyra matcher och en spelas under lördagen, dock inga premiärmatcher på naturgräs. Det bl...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 4-lag (20-21 april): Brakseger för Svartvik och ras för Matfors

21 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Sex av våra lag i Medelpadsallsvenskan träningsmatchade i helgen där två resultat står ut, Svartviks 9-0 över Harmånger och Matfors ras från 2-2 till ...

Läs mer

Mittback från Stockholm klar för IFK Sundsvall: "Vår Cannavaro"

17 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Efter att ha haft uppehåll i sin fotboll sedan 2020 gör Stockholmskisen Olle Ulfvengren comeback på planen och det med IFK Sundsvall.- En fysisk spela...

Läs mer

Anders Strandlund gör comeback - nygammal tränare för IFK Sundsvall: "Perfekt lösning"

16 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Efter ett par års time-out gör välmeriterade tränaren Anders "Strappa" Strandlund, 51, comeback, och han gör det i en av sina tidigare klubbar, IFK Su...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 4-lag - så spelas de och så gick det

13 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Våra lag i Medelpadsallsvenskan tränningsmatchade i helgen. Här nedan finner ni resultat & matchfakta där det bjöds på raffel i flera av kamperna,...

Läs mer

Inget spel i Medelpadsallsvenskan för Hassel: "En sorgens dag"

12 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Hassel har tappat en hel del spelare från fjolårslaget men har ändå hoppats få ihop en trupp för spel i Medelpadsallsvenskan 2024.- Men tyvärr, vi mås...

Läs mer