Ny tränarduo tar över Stödes herrar: "Potential finns i truppen"

30 okt 2023 Div. 5 Medelpad

I år kom Stöde IF näst sist i Medelpadsfemman.
Nu laddar man om med en ny organisation och ny tränarduo i form av Fredrik Viklund och Charlie Hornby.
- Det finns väldigt mycket potential i truppen så det ska bli kul att komma igång, säger Fredrik Viklund.

Det var nära att Stöde IF inte kom till spel med något herrlag i år, spelarbrist, men tack vare Fredrik Hammarlund och ett par eldsjälar till såg man till att det blev spel i Medelpadsfemman.

Framgångarna uteblev dessvärre, man kom näst sist med bara nabon Wiskan bakom sig men det blev i alla fall seniorfotboll på herrsidan på Stöde IP..

- Laget har bestått av många unga spelare som fått bra stöd av rutinerade herrar med betydligt fler år i fotbollsskorna, säger Fredrik Viklund, ny tränare tillsammans med gamle keepern Charlie Hornby, som vaktade kassen i både tvåan och trean för ett par år sedan.

- Vi ser fram emot den kommande säsongen. Vi får en bra organisation runt laget å det finns väldigt mycket potential i truppen så det ska bli kul att komma igång, säger Fredrik Viklund.

Övriga runt laget är Theresa Westland, lagansvarig och Andreas Ahlberg, lagledare.

- Väldigt roliga nyheter, det känns bra att vi nu har en stark organisation kring både dam och herrlag i Stöde inför kommande säsong, säger Malin Udd, ordförande i Stöde IF, ny på sin pos även hon, till klubbens hemsida.

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer