Rabii Hamndans två sena mål på liggande boll säkrade Luckstas seger uppe i Björna

Det blev en fysisk tillställning i toppmötet mellan Björna och Lucksta men där Medelpadingarna kunde ta sin tredje raka trea efter 3-0 på Biggevallen efter två sena mål av Ramii Hamdan, en straff och en frispark.
– En prickfri defensiv från vår sida och framåt borde vi säkrat den här segern tidigare, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Det vankades toppmöte i omgång 4 på Biggevallen i Björna när Lucksta kom på besök.
Och det visade sig att gästerna var vassast och man tog ledningen i den adertonde minuten då Tout Puissant Icyabiteye Kanamugire, eller "Toupi" kort och gott, vackert nickade in sitt första mål i Luckstadressen.

Gästerna från Medelpad fortsatte ha initiativet i den fysiska matchen men endera tog man felbeslut i de avgörande situationerna eller så hade man ingen tur med domsluten.
– Han nekade oss tre stenklara straffar, dundrar tränaren Paul Thompson.

Men i den 82:a minuten kom så straffen, och då för hands, och den placerade Ramii Hamdan in till vänster om hemmamålvakten.
På samma ställe prickade samme man in 0-3 på frispark förbi en stenstod utklädd till keeper och de tre poängen var bärgade.

– En prickfri defensiv från vår sida och framåt borde vi säkrat den här segern tidigare. Björna var inte helt ofarliga och bland annat tvingades Fredrik Ljuslinder rädda på mållinjen vid två tillfällen, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Paul fortsätter:

– Skönt att rulla hem med vår tredje raka trea. Är väldigt stolt över grabbarnas prestation idag då det mötte ett aggressivt och fysiskt starkt Björna. Vi behöll lugnet och fokuserade på vår gameplan.

Beröm till hela Lucksta för den impoonerande insatsen med extra plus för bröderna Ljuslinder och Rabii Hamdan för sina insatser på liggande boll.

Björna IF - Lucksta IF 0-3
2022-04-30 - 13:00 - Biggevallen
0-1 Tout Puissant Icyabiteye Kanamugire (18)
0-2 Ramii Hamdan (82, straff)
0-3 Ramii Hamdan (88)
Domare: Fredrik Eriksson
Publik: 53
Matchfakta

Alnö IF fyller 100 år idag - Lokalfotbollen gratulerar på den stora bemärkelsedagen!

Den 24 april 1924 bildades Alnö Idrottsförening och fyller med andra ord modiga 100 år idag! Ett av många lag inom fotbollen som passerat revy under ...

Läs mer

Div. 3, omgång 3: Tredje raka trean för både Kuben och Selånger

Omgång 3: Kuben fortsätter på vinnarspåret medan Alnö inkasserade sitt tredje nederlag. Det blev kontentan efter tisdagskvällens derby som "Tigerrände...

Läs mer

Div. 3, omgång 2: Ny storvinst för Kuben, andra raka även för Selånger, Fränsta studsade tillbaka men Alnö föll åter

Linus Hallenius är makalös, fem mål igen, när Kuben körde över IFK Umeå med 7-0, Fränsta vände 0-1 till 3-1 borta mot Björna efter Oskar Nordlunds dub...

Läs mer

Div. 3, omgång 1: Kalfa Kargbos dubbel fixade Selångers derbyseger över Alnö, Real Kuben krossade Björna med 14-1 - däremot 0-3-torsk för Fränsta i nykomlingsmötet

Selångers Kalfa kargbo fixade segern i det uppskjutna premiärderbyt mot Alnö under måndagskvällen, Lokalfotbollens smeknamn på Kubikenborgs IF verkar ...

Läs mer

Inför seriestarten i trean: Fränsta IK

Det var förra seklet som Fränsta IK spelade division 3-fotboll senastEfter fjolårets serieseger i Medelpadsallsvenskan är det nu åter dags.- Jag tror ...

Läs mer