Revanschsuget Wiskan kommer stärkta till årets säsong

12 mar 2022 Div. 5 Medelpad

Det har varit tyst om Wiskan under vintern.
Men lugn gott folk, de kommer till spel i Medelpadsfemman trots rykten om annat,
– Och vi kommer stärkta och vältränade och är revanschsugna efter fjolårets debacklesäsong, säger klubbens ordförande Joakim Tarberg.

Wiskan hade en mörk säsong ifjol.
Man siktade mot trätopparna, men var nära att hamna "three feet under".
Hade inte Alnös andralag dragit sig ur serien hade jumbon Wiskan åkt ner i sexan.

Ett tag ryktades det om att nedläggning var på tapeten men likt fågel Fenix har man rest sig ur askan och kommer stärkta ur fjolårets debacklesäsong.

– Vi kommer att ställa upp med ett i stort sett nytt lag. Vi skickade ut våra talangscouter och de kom tillbaka med flera nya och före detta Wiskanspelare, säger klubbens ordförande Joakim Tarberg.

Man har också gjort klart med en ny tränare.

– Det blir Marco Padellaro. Ett bra val för oss då han gillar tuffa tag både på träning och match vilket passar oss och vi har också kört hårt på träningarna i vinter, säger Joakim Tarberg.

Wiskans styrelse har jobbat hårt för att få till den här nysatsningen.

– Ja, så är det och jag vill framhävda ett par lite extra från styrelsen. Dessa är Christian Wilhsson och Gustav Sahlin som även spelar med laget och lagt ner ett otroligt jobb, säger ordföranden själv.

Nyförvärv:
Marco Padellaro, tränare (senast Torpshammars IF), Elias Johansson och Robin Linnes ( Matfors IF), Rasmus Jönsson (Åkersberga BK), Tomas Eriksson, Joakim Sjödin, Alex Backlund (comeback) samt att det kan tillkomma någon fler.

Spelarförluster:
Fredrik Hammarlund och Rasmus Matsson (Torpshammars IF), Mahmoud Aljadi och Fredrik Wiklund (Stöde IF) plus några som slutar.

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer