Revanschsuget Wiskan kommer stärkta till årets säsong

12 mar 2022 Div. 5 Medelpad

Det har varit tyst om Wiskan under vintern.
Men lugn gott folk, de kommer till spel i Medelpadsfemman trots rykten om annat,
– Och vi kommer stärkta och vältränade och är revanschsugna efter fjolårets debacklesäsong, säger klubbens ordförande Joakim Tarberg.

Wiskan hade en mörk säsong ifjol.
Man siktade mot trätopparna, men var nära att hamna "three feet under".
Hade inte Alnös andralag dragit sig ur serien hade jumbon Wiskan åkt ner i sexan.

Ett tag ryktades det om att nedläggning var på tapeten men likt fågel Fenix har man rest sig ur askan och kommer stärkta ur fjolårets debacklesäsong.

– Vi kommer att ställa upp med ett i stort sett nytt lag. Vi skickade ut våra talangscouter och de kom tillbaka med flera nya och före detta Wiskanspelare, säger klubbens ordförande Joakim Tarberg.

Man har också gjort klart med en ny tränare.

– Det blir Marco Padellaro. Ett bra val för oss då han gillar tuffa tag både på träning och match vilket passar oss och vi har också kört hårt på träningarna i vinter, säger Joakim Tarberg.

Wiskans styrelse har jobbat hårt för att få till den här nysatsningen.

– Ja, så är det och jag vill framhävda ett par lite extra från styrelsen. Dessa är Christian Wilhsson och Gustav Sahlin som även spelar med laget och lagt ner ett otroligt jobb, säger ordföranden själv.

Nyförvärv:
Marco Padellaro, tränare (senast Torpshammars IF), Elias Johansson och Robin Linnes ( Matfors IF), Rasmus Jönsson (Åkersberga BK), Tomas Eriksson, Joakim Sjödin, Alex Backlund (comeback) samt att det kan tillkomma någon fler.

Spelarförluster:
Fredrik Hammarlund och Rasmus Matsson (Torpshammars IF), Mahmoud Aljadi och Fredrik Wiklund (Stöde IF) plus några som slutar.

Träningsmatch Zakaria Suliman tvåmålsskytt när Ånge besegrade Stöde

25 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Under torsdagskvällen möttes Ånge och Stöde i en träningsmatch där de först nämnda vann med 3-1, två mål av Zakaria Suliman, där samtliga mål producer...

Läs mer

Det blir två division 5-grupper i år - spelordningen klar

17 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer

Duo från Nedansjö förstärker Stöde plus tre som gör comeback

4 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Stöde IF förstärjker truppen, bland annat med två spelare från "nedlagda" Nedansjö IK Patrik "Putte" Nilsson och Viktor Bergman Gullmark. Dessutom gör...

Läs mer