Samuel Keflit gjorde sitt 33:e mål när Lucksta avslutade med ännu en seger - 5-3 i Kramfors

Lucksta avslutade som sig bör - med seger, 5-3 borta över Kramfors-Alliansen där skytteligavinnaren Samuel Keflit gjorde sitt 33:e mål.
- Tidvis spelade vi riktigt fin fotboll och flera av målen var riktigt vackra, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Seriesegrarna Lucksta avslutade i stil med vinst i en målrik match borta mot Kramfors-Alliansen där seriens skyttekung Samuel Keflit svarade för sitt 33:e mål i division 3 Mellersta Norrland när han satte 1-3 i slutet av den första halvleken.

Dessförinnan hade.Siye Abera gett Lucksta ledningen och Mostafa Afzali utjämnat innan Fredrik Ljuslinder återgav gästerna ledningen i minut 34.

Kramfors Mostafa Afzali fick i den 43:e minuten ta en tidig dusch efter ett rött kort och Samuel Keflit ökade alltså minuten därpå till 1-3.

Fredrik Ljuslinder nickade i öppningen av den andra halvleken in 1-4 men Hampus Sjödin replikerade strax därpå med en fin frispark.

2-5 kom i den 72:a minuten genom Erik Granat innan Serghei Mocanu med två minuter kvar reducerade till 3-5 med säsongens sista mål.

- Det blev en strong seger i en öppen avslutningsmatch. Tidvis spelade vi riktigt fin fotboll och flera av målen var riktigt vackra. Det var en lite ovan känsla innan då inget av lagen hade något att spela för mer än äran men det blev en riktigt sevärd och underhållande match, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Paul fortsätter:
- Vill avslutningsvis säga att det varit en njutning att arbeta med den här äregiriga gruppen av spelare. De är värda all cred och att få spela i division 2 nästa år.

 

Kramfors-AlliansenLucksta IF

Kramfors-Alliansen - Lucksta IF 3-5
7 oktober 2023 - 13:00 - Kramfors IP
0-1 Siye Abera (12)
1-1 Mostafa Afzali (27)
1-2 Fredrik Ljuslinder (34)
1-3 Samuel Keflit (44)
1-4 Fredrik Ljuslinder (47) ...nick
2-4 Hampus Sjödin (50) ...frispark
2-5 Erik Granat (72)
3-5 Serghei Mocanu (83)
Utvisning Kramfors: Mostafa Afzali (43)
Domare: Andreas Olsson
Publik: 135
Matchfakta

Omgång 4: Fränsta vann målrikt derby över Alnö, Kuben förlängde sin segerrad men Selånger föll av vinnarspåret

Under söndagen slapp Fränsta resa iväg (nåja, till Ånge IP blev det i alla fall) men på papperet blev det årets första hemmamatch. Och där väntade Aln...

Läs mer

Alnö IF fyller 100 år idag - Lokalfotbollen gratulerar på den stora bemärkelsedagen!

Den 24 april 1924 bildades Alnö Idrottsförening och fyller med andra ord modiga 100 år idag! Ett av många lag inom fotbollen som passerat revy under ...

Läs mer

Omgång 3: Tredje raka trean för både Kuben och Selånger, Fränsta tappade allt på slutet i Umeå

Omgång 3: Kuben fortsätter på vinnarspåret medan Alnö inkasserade sitt tredje nederlag. Det blev kontentan efter tisdagskvällens derby som "Tigerrände...

Läs mer