Selånger 2 sänkte Nedansjö med tre snabba mål kring pausvilan

12 sep 2023 Div. 5 Medelpad

Selånger 2 tog ledningen på ett självmål i slutet av den första halvleken och direkt i andra kom även 2-0 och 3-0 via Yafiet Eyob och Ludvig Tankred.
- Då går luften ur oss och vi orkar inte resa oss, säger Nedansjös tränare Joakim Buhlér Wiking.

Mötet mellan Selånger 2 och Nedansjö under tisdagskvällen på Westhagen kom att avgöras kring pausvilan.

Precis innan halvtid tog SSK ledningen på ett självmål efter en grötig situation inne i boxen och tre minuter in i andra spelade SSK sig igenom och Yafiet Eyob avslutade med 2-0.

Det hann inte gå lång tid innan även trean ringde på dörren. Efter ett fint högerinlägg från Oskar Holmvall nickade Ludvig Tankred in matchens sista mål.

I minut 57 drog SSK:s Mauritz Lagergren på sig sitt andra gula kort men någon reducering och måhända lite nerv i matchen fick inte Nedansjö till den avslutande halvtimman.

- Vi hade hela matchen, spelade vårt spel och tog revansch från förlusten mot dem i våras. Vi hade bollen mestadelen av matchen, skapar mest och vinner rättvist, säger Selångertränaren Juan Medina.

- En jämn första halvlek där vi försvarar oss bra, men lyckas tyvärr inte förvalta chanserna vi skapar utan det är Selånger som gör första målet. I andra gör de sedan direkt 2-0 och 3-0. Då går luften ur och vi orkar inte resa oss, säger Nedansjös tränare Joakim Buhlér Wiking .

Bäst i Selånger 2 var mittbackslåset William Hyvönen och Oskar Holmvall men en stor eloge till hela laget inklusive inhopparna.

I Martin Färnström, Jakob Hiltunen och Andreas Sundqvist, som kämpade och slet i 90 minuter, var Nedansjös plusvarianter.

 

Selånger FK 2Nedansjö IK

Selånger SK 2 - Nedansjö IK 3-0
12 september 2023 - 20:15 - Westhagen
1-0 självmål (43)
2-0 Yafiet Eyob (48)
3-0 Ludvig Hägglund Tankred (52)
Utvisning Selånger: Mauritz Lagergren (57)
Domare: Nicklas Dyrén
Publik: 38
Matchfakta

Det blir två division 5-grupper i år - spelordningen klar

17 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer

Duo från Nedansjö förstärker Stöde plus tre som gör comeback

4 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Stöde IF förstärjker truppen, bland annat med två spelare från "nedlagda" Nedansjö IK Patrik "Putte" Nilsson och Viktor Bergman Gullmark. Dessutom gör...

Läs mer

Kuben 2 tog hem målrik match över Alnö U: "Effektivare"

1 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Alnös Utvecklingslag hämtade in ett 0-2-underläge mot Kuben 2 men då gjorde "Tigerungarna" ett ryck igen i målprotokollet fram till 5-2 innan gästerna...

Läs mer

Svartvik U och Indal hade varsin hattrickskytt när de förstnämnda vann med 4-3

24 mar 2024 Div. 5 Medelpad

Både Svartviks Filip Wolf och Indals Emil Johansson visade torrt krut när de prickade in varsitt hattrick i dagens träningsmatch.Segern emellertid til...

Läs mer