Sidsjö-Böle på väg mot seger på Skogsvallen - då nickade Anton Grödén in kvitteringen för Östavall på stopptid

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Toppmötet på Skogsvallen mellan obesegrade Östavall och Sidsjö-Böle blev en målrik och spännande historia även om skönspelet lyste med sin frånvaro i solskenet.
Redan i den fjärde minuten nickade Olle Nordberg in matchens första mål för gästerna men i den 26:e utjämnade Anton Grödén efter en dubbelhörna, även det med huvudet.
Erik Källström fick sedan på en bra träff från distans innan paus och hemmalaget gick till halvtid i ledning.

Tio minuter in i andra halvlek löpte sig Elis Carlsroth fri på en långboll där målvakten hann först men förlorade motlägget och bollen studsade in i mål och det var lika.
Fem minuter senare var Sidsjö-Böle i förarsätet sedan Filip Tägtström fått på en magisk volleyträff med vänstern och bollen med kraft tog vägen in i mål via ribban. Ett värdigt segermål. Men.när klockan tickat in på stopptid lobbnickade Anton Grödén in 3-3 över en utrusande keeper och lagen fick med sig en pinne var.

- Sidsjö-Böle är det bästa laget vi mött med många bra spelare och då håller det inte att slarva med vårt passningsspel, då blir man straffad när man tappar boll på fel ställen. Får ändå vara nöjd med att vi kommer tillbaka och får med oss en pinne, säger Östavalls tränare David Nordberg.

- En svängig match där första målet föll i fjärde minuten och det sista i 91:a och däremellan skiftade ledningen. Sett till spel och målchanser var 3-3 ett rättvist resultat trots att de kvitterar sent. De stora vinnarna denna kväll var dock knotten som hade rena smörgåsbordet bland spelare, ledare och publik, konstaterar Sidsjö-Böles lagledare Jonas Wallvik.

I Östavall ska Anton Grödén, som utöver sina två mål slet som en bindgalen, kvittera ut det bästa betyget. Ett aber var att veteranmålvakten Tony Eklund tvingades kliva av tidigt efter en axelskada.

I Sidsjö-Böle redde mittbacken Anton Sidén ut några farliga situationer. Filip Tägtström annars bäst på planen med fina öppnande passningar och ett drömmål.

 

Östavalls IF Sidsjö-Böle IF
Östavalls IF - Sidsjö-Böle IF 3-3
26 juni 2024 - 19:00 - Skogsvallen
0-1 Olle Nordberg (4)
1-1 Anton Grödén (26) ...nick
2-1 Erik Källström (38)
2-2 Elis Carlsroth (55)
2-3 Filip Tägtström (60)
3-3 Anton Grödén (90+1)
Domare: Burhan Yehye Ibrahim
Publik: 80

Succé för Kungsnäs FC under sin första seniorsäsong: "Träningsvilliga killar"

22 jul 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs FC gör i år sin första säsong inom seniorfotbollen - och man gör det med bravur. Först kvalificering till A-slutspelet i Medelpadsfemman och ...

Läs mer

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer