Slutspurten: Tuff match för GIF Sundsvall och Lucksta kan säkra seriesegern plus en del annat

23 sep 2023

GIF Sundsvall möter serietvåan Västerås Sport i Superettan, Lucksta och Kuben matchar borta i trean, fyra matcher i Medelpadsallsvenskan samt den avslutande omgången i damernas division 2.

En hel del viktiga matcher spelas idag lördag 23 september 2023.

GIF Sundsvall styr kosan till Västmanland för möte med serietvåan Västerås Sport i Superettan. En tuff match men där tre poäng ger lite andrum i bottenstriden, förlust och man är kvar i "träsket".

Appropå botten så kan Lucksta säkra seriesegern vid vinst borta mot jumbon Sollefteå och i trean lirar även Kuben idag och en bortaseger i Björna kan ge Alnö en hjälpande hand i kampen om att undvika negativ kvalplats.

I Medelpadsallsvenskan spelas fyra matcher idag och efter Essviks seger igår kväll över Hassel måste Kovland ta en trea på Thulevallen mot Matfors 2 för att kvaldrömmen fortfarande ska hållas vid liv.

Idag avslutas damernas division 2 Mellersta Norrland där Alnö redan säkrat seriesegern och Selånger andraplatsen. Om vi ser till våra två övriga lokala lag, IFK Timrå och Heffnersklubban 2, kan de förstnämnda ta hem bronsbleckan i serien och den andra femteplatsen med rätt resultat.

Klicka här för resultaten