Söråker hämtade in 0-2-underläge sista tio i derbyt mot Timrå 2

12 maj 2024 Div. 5 Medelpad

Med tio minuter kvar ledde IFK Timrå 2 derbyt över Söråker med 2-0 men när domaren blåste för full tid lyste 2-2 på resultattavlan. Michael Wahlroos nickade in kvitteringen i den sista minuten.
- Vi visar moral, flyttar upp och krigar in två bollar trots att batteriet är långt nere på rött, säger Söråkers spelande tränare Jonas Nordström.

Det blev en ganska enahanda match i en timme. De unga timrågossarna rullade boll men utnyttjade inte kanterna ända ner till kortlinjen och i mitten var det stängt.
Det såg ut att sluta 0-0 men med timman spelad fick Viggo Rolandsen tag i en mindre lyckat målvaktsutboxning och bröt dödläget. Strax därpå kom även 2-0 för Timrå 2 sedan Adonay Petros fått dit bollen efter någon form av hopslag.
Med tjugan kvar flyttade Söråker upp sina tyngre pjäser högre upp i planen och tio minuter senare reducerade Kent Murray vid den främre stolpen sedan han styrt in en nickskarv.
I slutminuten var det Erik Edström Petrés tur att nickskarva en boll till Michael Wahlroos och han vidarebefodrade bollen in i mål med huvudet - 2-2.

- Fruktansvärd insats av oss. Vårt spel var fantasi- och idélöst och när de flyttade upp var det få som tog kampen och vi tappade vår tvåmålsledning. Är oerhört besviken, suckar Timråtränaren Jocke Moxén.

- Ingen vacker match men vi tillät dem ha mycket boll och tätade till centralt. De gör två mål runt timman men vi visar moral, flyttar upp och krigar in två bollar trots att batteriet är långt nere på rött, säger Söråkers spelande tränare Jonas Nordström.

Inga positiva omdömen till Timrå U medan mittbacken Michael Wahlroos visade pondus och var den som satte 2-2-bollen i slutminuten sedan han flyttat upp i anfallet. Överbetyg även till nyttige targetplayern Johan Hammarström trots bristande träningstimmar.

 

IFK Timrå Herr 2 emblemSöråkers FF emblem 
IFK Timrå 2 - Söråkers FF 2-2
12 maj 2024 - 19:00 - Timrå IP Konstgräs
1-0 Viggo Rolandsen (60)
2-0 Adonay Petros (64)
2-1 Kent Murray (80)
2-2 Michael Wahlroos (90)
Domare: Sefatullah Naghibi
Publik:

IFK Timrå 2 ändade Svartvik 2:s fina svit på tio raka utan förlust

15 sep 2024 Div. 5 Medelpad

Tio matcher utan förlust blev Svartvik 2:s svit innan IFK Timrå 2 ändade den via en 2-0-seger.- Alla förluster är oväntade då vi alltid går för att vi...

Läs mer

Tommy Stenqvist gjorde hälften av Södermalms mål i 4-1-segern på Stöde IP.

15 sep 2024 Div. 5 Medelpad

Tommy Stenqvist tidiga mål satte tonen på Stöde IP när Södermalm vann med 4-1. Den gamöe hockeybacken satte en syl till i matchen.- Fantastiskt fin la...

Läs mer

Hattrick av David Sulaiman när Kungsnäs vann seriefinalen mot Sidsjö-Böle

14 sep 2024 Div. 5 Medelpad

David Sulaiman var på målhumör när Kungsnäs i praktiken säkrade seriesegern och uppflyttning till Medelpadsallsvenskan via 5-1 över Sidsjö-Böle i topp...

Läs mer

Oavgjort i svängig match på Skogsvallen

14 sep 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev svängigt värre på Skogsvallen. Östavall ledde med 2-0 men gästande Sundsvalls FF vände med tre raka fullträffar innan Fredrik Löfgren utjämna...

Läs mer

Faith Mbelle Basaringi-Eringo kvitterade när Hassel hämtade upp tvåmålsunderläge på Viskans IP

14 sep 2024 Div. 5 Medelpad

Wiskan ledde med både 2-0 och 3-1 men Hassel jobbade sig ikapp. Kvitteringsmålet satte Faith Mbelle Basaringi-Eringo med tio minuter kvar.- Trist att ...

Läs mer

Äkta hattrick av Johan Kolbäck när Timrå 2 tog hem en fem-etta i derbyt mot Söråker

11 sep 2024 Div. 5 Medelpad

I ovädret uppe på Löta var Johan Kolbäck på spelhumör och gjorde ett äkta hattrick redan i den första halvleken mot sitt gamla lag när IFK Timrå 2 tog...

Läs mer