Stöde tappade segern i 92:a minuten: "Otroligt frustrerande"

10 aug 2021 Div. 2 Norrland

Trots massor av chanser kunde inte Stöde stänga matchen och på stopptid kunde istället Bergnäset kvittera.
– Det här är en match som vi ska vinna med tre-fyra bollar sett till spel och chanser, säger Stödes assisterande tränare Robert Englund frustrerat.

Stöde gjorde spelmässigt en praktmatch hemma mot Bergnäset men hade förtvivlat svårt att sätta pricken över i:et. Det var brända frilägen, skott över i öppna lägen och fina räddningar av bortakeepern Simon Lundberg.

När väl Mehmed Hafizovic i inledningen av den andra halvleken överlistade Lundberg efter ett väggpass och skott i högerinnerposition innanför straffområdet var det många som trodde på "ketchupeffekten".

Men klara lägen fortsatte att brännas och på stopptid rann ett högerinlägg förbi hela hemmaförsvaret till en helt fri Max Wårell som enkelt kunde sätta kvitteringsbollen. Snacka om rån på öppen gata.

– Det här är en match som vi ska vinna med tre-fyra bollar sett till spel och chanser, säger Stödes assisterande tränare Robert Englund frustrerat och fortsätter:

– Men om vi har 75-25 i bollinnehav och gör inte mål trots fem-sex hundrakaratiga chanser då kan det gå så här, suckar "Robban".

Offensiva duon Mehmed Hafizovic och Renato Punyed jobbade på bra och på mitten tog Salah Gharib stort ansvar om defensiven och vann och fördelade bollar.

STÖDE IF - BERGNÄSETS AIK 1-1
1-0 Mehmed Hafizovic (50)
1-1 Max Wårell (90+2)
Domare: Mattias Hiding, Lycksele
Publik: uppgift saknas ännu
Matchfakta

Div. 2, omg. 3 (12-13 april): Bisarrt självmål bakom Luckstas förlust mot Gottne

13 apr 2024 Div. 2 Norrland

En match i omgång 3 spelades under fredagskvällen, derbyt Boden-Bergnäset 2-0, medan det övriga lirades under lördagen, bland annat vann Gottne klykde...

Läs mer

Div. 2, omg. 2 (6-7 april): Lucksta tappade segern långt in på stopptid i historiska hemmapremiären - men var bollen verkligen över mållinjen?

7 apr 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta var bara centimeter från att ta sin första historiska seger i division 2 då Boden kvitterade till 2-2 på stopptid på en boll som många menar a...

Läs mer

Tar Lucksta sina första division 2-poäng mot fjolårets Ettanlag Boden?

7 apr 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta föll i sin historiska division 2-premiär borta mot Umeå FC Akademi.Nu är det ett revanschsuget gäng som äntrar NP3 Arena för möte med fjolåret...

Läs mer

Div. 2, omg. 1 (28 mars-1 april): Blytung division 2-debut för Lucksta - förre GIF-anfallaren Alexander Larsson tvåmålsskytt för UFC Akademi

1 apr 2024 Div. 2 Norrland

Idag premiärspelade Lucksta i division 2 med bortamöte med Umeå FC Akademi men det blev en blytung förlust med 0-4 mot UFC Akademi för ett i stora del...

Läs mer