Sundsvalls FF vann Sundcupen med sitt nykomponerade lag

14 mar 2022 Div. 5 Medelpad

Nio lag deltog när Sundcupen återuppstod i helgen efter uppehåll under pandemin.
Senioravdelningen är öppen för klubbar i division 5 och lägre och vassast i helgen visade sig Sundsvalls FF vara som besegrade arrangörsklubben Sunds division 5-lag.
– En rolig cup och bra för grabbarna i laget att lära känna varandra ännu bättre, säger Sundsvalls FF:s nye tränare André Svensson.

Sjumannaturneringen Sundcupen i Nordichallen var åter igång efter uppehållet på grund av Coronapandemin.

Och senioravdelningen togs hem av ett nykomponerat Sundsvalls FF som i finalen besegrade arrangörsklubben Sund (division 5-laget) med 3-1.

– I våra tre första matcher fick vi inte till spelet och var inte alls bra, även om vi vinner dom 2 första. Sedan ändrar vi lite i positioner och spelsystem och vi börjar lira riktigt bra tillsammans. Vi jobbar bra som ett lag och vi släpper bara in tre mål på de sex sista matcherna, varav två straffar, samtidigt som vi gör tretton framåt. Hade kunnat varit tio till om vi satt fler av våra chanser. En rolig cup och bra för grabbarna i laget att lära känna varandra ännu bättre, säger Sundsvalls FF:s nye tränare André Svensson.

I finalen gjorde Gjynejt Berisha, Fitim Ugzmajli och Anton From SFF:s mål.

– Kul för Gjynejt att få näta i finalen och vinna hela cupen på sin födelsedag, avslutar André Svensson.

• Alla resultat från Sundcupens grupp- och slutspel.

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer