"Tigerungarna" studsade tillbaka omgående

14 sep 2022 Div. 5 Medelpad

I helgen föll Kuben 2 med osannolika 0-5 borta mot jumbon Wiskan.
Ikväll studsade serieledarna tillbaka och lade Sundsvalls FF på rygg med 4-0 sedan man dubblat ledningen från den första halvleken.
Vilhelm Söderström svarade för hälften av "Tigerungarnas" fullträffar.
– En match där vi provade att spela med en ny taktik som väl inte satt lika bra som ordinarie men ett kvitto på att grundspelet är bra, säger Kubencoachen Stefan Lagergren.

I helgen föll serieledarna Kuben 2 med 0-5 mot superjumbon Wiskan, som därmed tog årets första seger.
Ikväll väntade den uppskjutna matchen mot Sundsvalls FF och efter den var "Tigerränderna" tillbaka på vinnarspåret. Segersiffrorna skrevs till 4-0.

1-0 nickade Vilhelm Söderström in i den 25:e minuten efter Viktor Gladhs långa inlägg mot bortre stolpen efter en hörna.
Precis innan halvtid slog Viktor Glad en långboll till en djupledslöpande Tim Johansson som avslutdade distinkt mot den främre stolpen. Ett psykologiskt mål.

I mitten av den andra halvleken stod Gustav Millbourn för ett fint inspel längs med backlinjen efter pass från Viktor Gladh, till Vilhelm Söderström som säkert placerade in 3-0, hans andra i matchen.
Med två minuter kvar svarade Sakariye Muse för en fin individuell prestation då han drev in från kanten och lossade ett inåtskrivat skott som satte perfekt vid den bortre stolpen.

Sundsvalls FF var inte chanslösa och skapade en hel del möjligheter men lyckades inte spräcka duktige Albin Hedvalls nolla, Albin som var stabiliteten personifierad.

– En match där vi provade att spela med en ny taktik som väl inte satt lika bra som ordinarie men ett kvitto på att grundspelet är bra. Possession, målchanser och tempot i matchen dominerade vi till stora delar. De hade ett par bra chanser där Albin Hedvall svarade för fina räddningar samt avvärjde några långbollar skickligt, säger Kubencoachen Stefan "Lagga" Lagergren.

I Kuben var det många som svarade för fina insatser där tvåmålsskytten Vilhelm Söderström på topp, Tim Johansson ute till vänster och mittbacksduon Viktor Gladh och Alexander Lönnelid imponerade lite extra.

.
Kubikenborgs IF 2Sundsvalls FF

Kubikenborgs IF 2 - Sundsvalls FF 4-0
14 september 2022 - 19:00 - Kubikenborgs IP, konstgräs
1-0 Vilhelm Söderström (25)
2-0 Tim Johansson (44)
3-0 Vilhelm Söderström (66)
4-0 Sakariye Muse (88)
Domare: Henrik Hörnfeldt
Publik: 10
Matchfakta

Det blir två division 5-grupper i år - spelordningen klar

17 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer

Duo från Nedansjö förstärker Stöde plus tre som gör comeback

4 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Stöde IF förstärjker truppen, bland annat med två spelare från "nedlagda" Nedansjö IK Patrik "Putte" Nilsson och Viktor Bergman Gullmark. Dessutom gör...

Läs mer

Kuben 2 tog hem målrik match över Alnö U: "Effektivare"

1 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Alnös Utvecklingslag hämtade in ett 0-2-underläge mot Kuben 2 men då gjorde "Tigerungarna" ett ryck igen i målprotokollet fram till 5-2 innan gästerna...

Läs mer

Svartvik U och Indal hade varsin hattrickskytt när de förstnämnda vann med 4-3

24 mar 2024 Div. 5 Medelpad

Både Svartviks Filip Wolf och Indals Emil Johansson visade torrt krut när de prickade in varsitt hattrick i dagens träningsmatch.Segern emellertid til...

Läs mer