Torpshammar dängde serieledarna Kuben 2 på bortaplan

15 sep 2021 Div. 5 Medelpad

Mötet mellan serieledarna Kuben 2 och Torpshammar fick flyttas från konstgräset i Kubikenborg till värmen i Nordichallen.

Det blev en ensidig match där "Tigerungarna" nog hade 80-20 i bollinnehav. Men skapade knappt någonting mot ett försvarsstarkt Torpshammar som i sin tur satsade på lyckosamma kontringar och kunde ta hem det hela med 3-1 där Tomas Deckers skott från 35 meter över hemmakeepern och in i gaveln var kvällens läckraste.

Det började också bra då man tog ledningen redan i den andra minuten sedan en hemmaspelare tagit med hand och Hussein Sadegi varit säkerheten själv från elvameterspunkten.

Samuel Morsay kvitterade emellertid i minut 13 men trots det markanta spelövertaget nollade man resten av kampen.

Tio minuter in i andra kom Tomas Deckers "bomb" och med tre minuter kvar av matchen sprintade Jordan Gidhammar ifrån allt och alla och satte avslutningen lågt och välplacerat i bortre gaveln. Game, set & match.

– Vi backade hem och lät de ha mycket boll men när de närmade sig vårt straffområde städade vi bort dem och när vi själva fick våra lägem satte vi chanserna. Kul att följa upp den senaste matchen med en ny klockren trots att vi i vanlig ordning var lite kort om folk , säger Torpshammars spelande tränare Tomas Decker.

– Man kan säga att det var en riktigt dålig prestation av oss idag. Väldigt missnöjd med vår inställning, säger Kuben 2:s assisterande tränare Filip Bergman.

I Torpshammar ska kollektivet hyllas men duon, mittbacken Abozar Yaghobi och målvakten Erik Aldebrant, stack ut det där extra.

Det positiva i Kuben 2 var tränaren Jesper Hellströms inhopp och Hugo Stenqvist. De löpte mycket och ville framåt med bollen. I övrigt lite lojt och fritt från egna initiativ sista tredjedelen av planen.

 

KUBIKENBORGS IF - TORPSHAMMARS IF 1-3
0-1 Hussein Sadegi (2, straff)
1-1 Samuel Morsay (13)
1-2 Tomas Decker (54)
1-3 Jordan Gidhammar (87)
Domare: Nicklas Dyrén
Publik: 30
Arena: Nordichallen
Matchfakta

Det blir två division 5-grupper i år - spelordningen klar

17 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer

Duo från Nedansjö förstärker Stöde plus tre som gör comeback

4 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Stöde IF förstärjker truppen, bland annat med två spelare från "nedlagda" Nedansjö IK Patrik "Putte" Nilsson och Viktor Bergman Gullmark. Dessutom gör...

Läs mer

Kuben 2 tog hem målrik match över Alnö U: "Effektivare"

1 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Alnös Utvecklingslag hämtade in ett 0-2-underläge mot Kuben 2 men då gjorde "Tigerungarna" ett ryck igen i målprotokollet fram till 5-2 innan gästerna...

Läs mer

Svartvik U och Indal hade varsin hattrickskytt när de förstnämnda vann med 4-3

24 mar 2024 Div. 5 Medelpad

Både Svartviks Filip Wolf och Indals Emil Johansson visade torrt krut när de prickade in varsitt hattrick i dagens träningsmatch.Segern emellertid til...

Läs mer