Torpshammartränaren efter våren: "Tajta spelschemat har slitit hårt på truppen"

26 jul 2021 Div. 5 Medelpad

Det digra spelschemat har varit tufft för många klubbar under våren.

Inte minst för Torpshammars IF, som ifjol höst degraderades från Medelpadsallsvenskan.

– Den har slitigt hårt på truppen men jag är ändå nöjd med våren, säger nye spelande tränaren Patrik Högdahl.

Ifjol höst tvingades Torpshammars IF lämna Medelpadsallsvenskan efter en ganska dyster säsong där studsarna och marginalerna ofta var emot. Med ny tränare och flera spelartapp kämpar man vidare och att återta den förlorade platsen.

Efter vårsäsonger ligger man i mitten av tabellen men bara tre poäng bakom nabon Fränsta IK som är bästa representationslag efter andralagen i Kuben och Matfors, två lag som inte får avancera till fyran.
– Vårsäsongen har varit tufft med ett väldigt tajt spelschema, som slitigt hårt på truppen. Är ändå nöjd med den, även om jag gärna sett att vi haft någon eller några poäng till, säger nye spelande tränaren Patrik Högdahl.

Några ändringar i spelartruppen under sommaruppehållet?
– Inga nya in eller ut men får snart tillbaka Rikard Vikberg från sin knäskada. Stefan Lindman, som bröt benet, kommer inte tillbaka i år men är på bättringsvägen vilket vi gläds åt.

Någon speciell målsättning under hösten?
– Nej, utan bara fortsätta på den inslagna vägen och kommer det att räcka till uppflyttning till division 4 så tackar vi och tar emot.

Några synpunkter på att Lokalfotbollen.nu är tillbaka med en ny sida efter vintern och vårens krångel då vi enbart kunnat lägga ut artiklar och matchreferat på Facebook?
– Verkligen kul, då det är många som tycker det kanon att följa den lokala fotbollen.

Den 28 juli kickar Torpshammars IF igång höstens seriespel med möte mot Kovland på idylliska Ånäsvallen. Avspark klockan 19:00.

Succé för Kungsnäs FC under sin första seniorsäsong: "Träningsvilliga killar"

22 jul 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs FC gör i år sin första säsong inom seniorfotbollen - och man gör det med bravur. Först kvalificering till A-slutspelet i Medelpadsfemman och ...

Läs mer

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer