Tre givna Alnöpoäng mot jumbon Huge?: "De tar ändå nån pinne emellan¨åt"

9 sep 2022 Div. 1 Norra

Alnö kämpar om nytt kontrakt och möter under lördagen jumbon Huge på bortaplan i Bomhus utanför Gävle. Tre givna poäng?
– Även om Huge ligger sist så tar dom ändå nån pinne emellanåt, och dom slog faktiskt Umedalen borta i höstupptakten, varnar Alnös tränare Kent Gustafsson.

Med fem omgångar kvar ligger Alnö sexa och därmed på kvalplatsen bara två poäng bakom nabon Heffnersklubban på säker mark.

I morgon lördag väntar jumbon Huge utanför Gävle på bortaplan.

En given trea, tränare Kent Gustafsson?
– Även om Huge ligger sist så tar dom ändå nån pinne emellanåt, och dom slog faktiskt Umedalen borta i höstupptakten, så det blir nog ingen lätt match. Men vi är positiva och det känns som formen blir bättre och bättre, så vi hoppas på en bra prestation på lördag och självklart siktar vi på 3 poäng.

Hur är läget i truppen?
– Den är bra, nya in som inte var tillgängliga sist är Mira Hulinder och Elin Odelberg, dom som inte är med denna gång är dom nyss uppflyttade från u-laget Maja Gisslin och Maja Bryner.

Lokalfotbollen tippar:
Huge hade 2-2 på Släda IP i våras men Alnö kunde gå ifrån till en 4-2-vinst, Lär inte bli någon promenad i parken i morgon men det bör bli tre poäng om man vill vara med och kämpa om en division 1-plats även nästa år. Alnö vinner med 2-1.

Div. 1 dam, omgång 4 (27-28 april): Heffnersklubban och Alnö reser åt varsitt väderstreck - och kommer hem med full pott?

27 apr 2024 Div. 1 Norra

Heffnersklubban ligger tvåa i tabellen efter tre omgångar via två segrar och ett kryss medan Alnö placerat sig nästjumbo med bara en inspelad pinne.I ...

Läs mer

Div. 1 dam, omgång 3: Uddamålsseger för Heffnersklubban men sen förlust för Alnö

20 apr 2024 Div. 1 Norra

Både Alnö och Heffnersklubban spelade hemma under lördagen, och mötte varsitt poängtörstigt lag, Själevad och Bergnäset, som bägge kammat noll efter d...

Läs mer

Div. 1 damer, omgång 2: Komfortabel vinst för Heffnersklubban i klykderbyt medan Alnö föll nere i Sandviken

14 apr 2024 Div. 1 Norra

Heffnersklubban tog en komfortabel 4-0-seger i klykderbyt mot Själevad under söndagen medan Alnö föll under lördagen borta mot Sandvikens IF med 0-3 s...

Läs mer

Div. 1 dam, omgång 1: Starka premiärer av både Alnö och Heffnersklubban trots tappade ledningar

7 apr 2024 Div. 1 Norra

Både Alnö och Heffnersklubban premiärspelade hemma i division 1 Norra, och gjorde det bra och hade länge ledningen i sina matcher mot Luleå respektive...

Läs mer