Trotjänare tar över tränarrodret i Söråker: "Många nya i truppen"

3 feb 2022 Div. 5 Medelpad

Victor Selander och Jonas Nordström tar över som tränare i Söråker efter Nermin Zulovic.
Duon har massor av A-lagssäsonger innanför västen som spelare.
– Vi har många nya i truppen och fokuset kommande tid ligger på att få ihop spelet där vi jobbar tillsammans över banan, säger duon som kommer dela på ansvaret.

Det blir två gamla trotjänare som tar över som tränare i Söråkers FF efter Nermin Zulovic och fjolårets degradering från Medelpadsallsvenskan.

Victor Selander, 29, kommer att satsa fullt ut på tränarsidan medan Jonas Nordström, 33, kommer att fungera som spelande tränare. Jonas som kom tillbaka till Löta ifjol efter några fina år i Sund IF.

– Vi har många nya i truppen och fokuset kommande tid ligger på att få ihop spelet där vi jobbar tillsammans över banan. Närmast siktar vi in oss på kommande DM där vi ska försöka få bitarna att falla på plats. Vi har många yngre killar från juniorledet som känns spännande och som kommer slussas in i seniorfotbollen allt eftersom, säger duon som kommer dela på ansvaret under deras första år som tränare inom seniorfotbollen.

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer