Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade matchen logiskt 2-2 även om hemmalaget fick ett till synes korrekt frisparksmål bortdömt.

Mötet mellan Stöde och Hassel slöt 2-2 sedan både Christian Sjöberg och Bijan Yari Mivali nätat dubbelt för sina respektive lag.
Bijan slog till först då han satte 0-1 redan i den tionde minuten men Christian utjämnade i den 34:e med ett långskott som smet in under bortamålvakten.
Fem minuter in i den andra halvleken fick Sjöberg på ett nytt distansskott som satt perfekt rakt upp i krysset men Bijan replikerade i stort sett på avsparken för målet med att göra 2-2.

Båda lagen hade därefter chanser till ett ledningsmål, och Stöde lyckades också få dit en boll efter en snabb frispark som gick förbi en murdirigerande Hasselkeeper.
- Men domaren dömde bort målet trots att ingen begärt avstånd eller att han skulle varna eller tillrättavisa någon Hasselspelare. Fick heller aldrig någon riktig förklaring efter matchen varför han inte godkände målet, säger Stödes tränare Fredrik Viklund besviket.

Fredrik fortsätter:
- Det är vi som är spelförande och äger bollen mestadels men de spelar irrationellt och går på kontringar. För vår del fattades det en del sista tredjedelen för att avgöra den här matchen, vilket vi som sagt ändå gjorde men...

I Stöde slet tvåmålsskytten Christian Sjöberg hårt hela matchen och var tillsammans med Johan Sjölén och Patrik "Putte" Nilsson lagets främsta.

(kommentarer kommer förhoppningsvis även från Hassel under dagen).

 

Stöde IFHassels IF
Stöde IF - Hassels IF 2-2
26 juni 2024 - 19:00 - Stöde IP
0-1 Bijan Yari Mivali (10)
1-1 Christian Sjöberg (34)
2-1 Christian Sjöberg (50)
2-2 Bijan Yari Mivali (51)
Domare: Sefatullah Naghibi
Publik: 120

Succé för Kungsnäs FC under sin första seniorsäsong: "Träningsvilliga killar"

22 jul 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs FC gör i år sin första säsong inom seniorfotbollen - och man gör det med bravur. Först kvalificering till A-slutspelet i Medelpadsfemman och ...

Läs mer

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer