Uddamålsförlust för Lucksta mot Kramfors-Alliansen: "De förtjänar de tre poängen"

Lucksta-Kramfors stod länge mållös på Sörforsvallen innan målandet tog sin början hela tiden med gästerna i förarsätet som också till slut kunde ta hem segern med 3-2.
– Vi hade inte vår bästa dag på kontoret men det ska inte ta någonting ifrån Kramfors som sett till helheten förtjänar de tre poängen, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

För ett par veckor sedan gästade Kramfors-Alliansen Thulevallen i Matfors och åkte hem med tre poäng efter en 1-0-seger.
Ikväll gjorde man om proceduren på Sörforsvallen hos grannen Lucksta med den skillnaden att siffrorna slöt 3-2 i Ådalsfavör.

Matchen stod länge och vägde men strax efter timman spelad nätade gästerna två gånger om. Först satte Serghei Mocanu en straff och nästan omgående ökade Mostafa Afzali på.
I den 79:a minuten reducerade Kbrom Brhane för Lucksta men nästan direkt efter avspark för målet drygade Alliansen ut försprånget igen då Mostafa Afzali satte sitt andra mål för kvällen.

Lucksta gav inte upp och med sex minuter kvar på uret reducerade Bassim Nassir efter en fin individuell prestation. Tyvärr till ingen nytta.

– Vi satsade allt för en kvittering sista tio men nådde aldrig närmare än Bassims mål även om det var nära, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Paul fortsätter:

– Vi hade inte vår bästa dag på kontoret och bjuder på tre mål bakåt, inklusive en tveksam straff emot, men det ska inte ta någonting ifrån Kramfors som sett till helheten förtjänar de tre poängen. För att vara ärlig, de överraskade på mig med sin energi och kvalitet på mittfältet., säger Luckstas tränare Paul Thompson, som utlovar revansch nu på tisdag då lagen möts igen på Kramfors IP i den uppskjutna matchen från seriepremiären.

– Men då krävs att vi höjer oss några snäpp från idag, påpekar LIF-tränaren.

Hakim Rouass, Oliver Karlsson och Bassim Nassir förtjänar beröm i Lucksta.

 

Lucksta IF emblemKramfors-Alliansen emblem

Lucksta IF - Kramfors-Alliansen 2-3
22 juni - 19:30 - Sörforsvallen
0-1 Serghei Mocanu (62, straff)
0-2 Mostafa Afzali (65)
1-2 Kbrom Brhane (79)
1-3 Mostafa Afzali (80)
2-3 Bassim Nassir (84)
Utvisning Kramfors: Natneal Abraham Micheal (90+3)
Domare: Jonas Hägglund
Publik: 117
Matchfakta

Real Kubens tränare i halvtid: "Alla räknar med att vi går rena genom serien" - cuomatchen mot AIK spelas 21 augusti!

Kubikenborgs IF har under vårsäsongen inte bara vunnit sina tolv seriematcher utan även segrat i alla sex DM-matcherna och en i Svenska Cupen. 17 matc...

Läs mer

Det blir ingen fotbollsfest på Kubens IP - cupmatchen mot AIK flyttas till NP3 Arena

Cupmatchen 21 eller 22 augusti mot AIK går inte av stapeln på Kubikenborgs IP utan flyttas till vår lokala "nationalarena" NP3.- Vi skulle mer eller m...

Läs mer

Slädadagen – en välbesökt tillställning för generationer i 100-åriga Alnö IF

Med anledning av Alnö IF:s 100-årsfirande var det igår lördag dags för en familjedag på Släda IP. Det är också platsen som stått värd för fest och idr...

Läs mer

Lottat i Svenska Cupen - AIK för Kuben och Ettanmotstånd för GIF Sundsvall: "Roligaste lotten att få"

Det blev rena vinstlotten för Kuben i den andra omgången av Svenska Cupen - AIK hemma.För GIF Sundsvall blir det bortamatch mot Stockholm Internaziona...

Läs mer

Linus Hallenius sköt Kuben vidare i Svenska Cupen

Kuben är vidare till omgång 2 av Svenska Cupen. Detta efter en 3-2-vinst över division 2-laget Gottne. Stor segerorganisatör var Linus Hallenius som s...

Läs mer

Ikväll inleder Kuben årets cupäventyr då division 2-laget Gottne gästar

Ikväll kliver överlägsna division 3-ledarna Kubikenborgs IF in i cupspelet där division 2-laget Gottne väntar i den första omgången.- Gottne är ett st...

Läs mer