Uddamålsförlust för Lucksta mot Kramfors-Alliansen: "De förtjänar de tre poängen"

Lucksta-Kramfors stod länge mållös på Sörforsvallen innan målandet tog sin början hela tiden med gästerna i förarsätet som också till slut kunde ta hem segern med 3-2.
– Vi hade inte vår bästa dag på kontoret men det ska inte ta någonting ifrån Kramfors som sett till helheten förtjänar de tre poängen, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

För ett par veckor sedan gästade Kramfors-Alliansen Thulevallen i Matfors och åkte hem med tre poäng efter en 1-0-seger.
Ikväll gjorde man om proceduren på Sörforsvallen hos grannen Lucksta med den skillnaden att siffrorna slöt 3-2 i Ådalsfavör.

Matchen stod länge och vägde men strax efter timman spelad nätade gästerna två gånger om. Först satte Serghei Mocanu en straff och nästan omgående ökade Mostafa Afzali på.
I den 79:a minuten reducerade Kbrom Brhane för Lucksta men nästan direkt efter avspark för målet drygade Alliansen ut försprånget igen då Mostafa Afzali satte sitt andra mål för kvällen.

Lucksta gav inte upp och med sex minuter kvar på uret reducerade Bassim Nassir efter en fin individuell prestation. Tyvärr till ingen nytta.

– Vi satsade allt för en kvittering sista tio men nådde aldrig närmare än Bassims mål även om det var nära, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Paul fortsätter:

– Vi hade inte vår bästa dag på kontoret och bjuder på tre mål bakåt, inklusive en tveksam straff emot, men det ska inte ta någonting ifrån Kramfors som sett till helheten förtjänar de tre poängen. För att vara ärlig, de överraskade på mig med sin energi och kvalitet på mittfältet., säger Luckstas tränare Paul Thompson, som utlovar revansch nu på tisdag då lagen möts igen på Kramfors IP i den uppskjutna matchen från seriepremiären.

– Men då krävs att vi höjer oss några snäpp från idag, påpekar LIF-tränaren.

Hakim Rouass, Oliver Karlsson och Bassim Nassir förtjänar beröm i Lucksta.

 

Lucksta IF emblemKramfors-Alliansen emblem

Lucksta IF - Kramfors-Alliansen 2-3
22 juni - 19:30 - Sörforsvallen
0-1 Serghei Mocanu (62, straff)
0-2 Mostafa Afzali (65)
1-2 Kbrom Brhane (79)
1-3 Mostafa Afzali (80)
2-3 Bassim Nassir (84)
Utvisning Kramfors: Natneal Abraham Micheal (90+3)
Domare: Jonas Hägglund
Publik: 117
Matchfakta

Luckstas cupsaga över – IFK Östersund vände i andra halvlek

Bassim Nassir gav Lucksta ledningen i cupmatchen mot IFK Östersund.Men i den andra halvleken kontrade division 2-laget in tre bollar och är vidare til...

Läs mer

Alnö föll uppe i Björna: "Domaren från en annan planet"

Det blev en 1-4-förlust för Alnö i vårepillogen uppe i Björna.– De slog inte en enda bredsida på 90 mimuter och domaren var nog från en annan planet, ...

Läs mer

Lucksta föll för andra gången på mindre än en vecka mot Kramfors-Alliansen

Det blev ingen snabb revansch för Lucksta mot Kramfors-Alliansen.Ådalingarna vann även mötet på hemmaplan sedan Patric Kallin nickat in det vinnande m...

Läs mer

Sebastian Koivisto Perssons fullträff bröt Matfors månadslånga vinsttorka

Brukets Blå tog hem en seger i den sista vårmatchen tack vare notoriske målskytten Sebastian Koivisto Perssons fullträff i den 13:e minuten, ett mål s...

Läs mer

Vingklippt Lucksta kämpade till sig poäng uppe i Järpen: "Hjärtat för laget gav poäng idag"

Ett rejält vingklippt Lucksta åkte upp med tolv spelare till Jöärpen och lyckades kämpa till sig en pinne via 0-0.– Idag var det killarnas hjärta för ...

Läs mer

Robin Bergmans två snygga mål såg ut att räcka till tre poäng, men...

Robin Bergman var bara fem minuter från att ikläda sig matchvinnarrollen i Matfors efter sina två vackra mål, en frisparksbomb och ett kyligt avslut.D...

Läs mer