David Danielian tvåmålsskytt när Ånge vände underläge till seger på Baldershov

7 jul 2021 Div. 4 Medelpad

Ånge låg under med 1-2 på Baldershov mot IFK Sundsvall efter den första halvleken men kom igen och vände på kuttingen efter en frispark från Salman Alizaden, David Danielians andra mål för kvällen samt en kontring av Vincent Karlsson till vinst 4-2.

– Vi bjuder dem på de två första målen men i andra var vi mer noggranna och satte våra lägen när vi fick dem, säger Ånges tränare Filip Filipovic.

IFK Sundsvall hade inte kunnat önska sig en bättre start hemma på Baldershov mot gästande Ånge. Nästan direkt på avspark gjorde nämligen Mahad Yusuf Ali 1-0.
Kring 20 minuters spel utjämnade David Danielian men det här var IFK:s halvlek och i den 37:e minuten gjorde Mahad Yusuf Ali sitt andra mål.
– Vi håller uppe pressen och har spelövertaget första fyrtiofem och borde ha stängt matchen då, säger IFK Sundsvalls tränare Fredrik Enqvist.
I den andra halvleken är det Ånge som har det mesta av initiativet och knappt tio minuter in kvitterade Salman Alizaden med en läcker frispark som han slår diagonalt in i den bortre gaveln.
I mitten av halvleken löpte David Danielian förbi hemmaförsvaret och placerade in 2-3 och när IFK jagade poäng kontrade Vincent Karlsson på egen hand, löpte över hela planen och rullade in 2-4.
– Vi bjuder dem på de två första målen men i andra var vi mer noggranna och satte våra lägen när vi fick dem, säger Ånges tränare Filip Filipovic.
Lika nöjd var inte Fredrik Enqvist med lagets andra halvlek: 
– Inte alls nöjd med vår andra halvlek. Vi tröttnar och orkar inte sätta press på deras mitbackar som bara lyfte långt i 90 minuter. Sett till hela matchen var inte resultatet rättvist och domarinsatsen sista tjugo måste ifrågasättas.
David Danielian satte två av Ånges mål och gjorde sin bästa match i år. Volodymyr Belykh duktig mellan stolparna i vanlig ordning medan Kristian Horobei på mitten och Vincent Karlsson, överallt, även de höll i vanlig ordning hög klass.
Tvåmålsskytten Mahad Yusuf Ali bäst i IFK Sundsvall.

Div. 4, omgång 1 (3-4 april): Så spelas premiärmatcherna

3 maj 2024 Div. 4 Medelpad

Fredagen den 3 maj rullar Medelpadsallsvenskan igång 2024 med fyra matcher och en under lördagen, dock inga premiärmatcher på naturgräs. Det blev till...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 4-lag (20-21 april): Brakseger för Svartvik och ras för Matfors

21 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Sex av våra lag i Medelpadsallsvenskan träningsmatchade i helgen där två resultat står ut, Svartviks 9-0 över Harmånger och Matfors ras från 2-2 till ...

Läs mer

Mittback från Stockholm klar för IFK Sundsvall: "Vår Cannavaro"

17 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Efter att ha haft uppehåll i sin fotboll sedan 2020 gör Stockholmskisen Olle Ulfvengren comeback på planen och det med IFK Sundsvall.- En fysisk spela...

Läs mer

Anders Strandlund gör comeback - nygammal tränare för IFK Sundsvall: "Perfekt lösning"

16 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Efter ett par års time-out gör välmeriterade tränaren Anders "Strappa" Strandlund, 51, comeback, och han gör det i en av sina tidigare klubbar, IFK Su...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 4-lag - så spelas de och så gick det

13 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Våra lag i Medelpadsallsvenskan tränningsmatchade i helgen. Här nedan finner ni resultat & matchfakta där det bjöds på raffel i flera av kamperna,...

Läs mer

Inget spel i Medelpadsallsvenskan för Hassel: "En sorgens dag"

12 apr 2024 Div. 4 Medelpad

Hassel har tappat en hel del spelare från fjolårslaget men har ändå hoppats få ihop en trupp för spel i Medelpadsallsvenskan 2024.- Men tyvärr, vi mås...

Läs mer