Teo Sandin tvåmålsskytt för Fränsta 2 mot topplaget Indal

27 jun 2022 Div. 6 Medelpad

Topplaget Indal tog en tidig ledning efter ett självmål men därefter vände hemmalaget Fränsta 2 tack vare två mål och ett assist av Theo Sundin.
– Vi genomför en kanonmatch, säger Fränstacoachen Jonas Badman.

Serietrean Indal tog ledningen på Myggvallen i den åttonde minuten. Hussain Abukar spelade in bollen mot straffpunkten där en Fränstaförsvarare olyckligt stötte den i eget mål.
Då hade redan ett taggat hemmalag bränt två fina chanser och det tog också bara ett par minuter efter 0-1 som man utjämnade då Teo Sandin slog ett vackert inlägg till Vilmer Badman Åström som dundrade in 1-1 på volley.

Innan kvarten var spelad satte Theo Sandin själv 2-1 och det resultatet stod sig länge trots att bägge lagen fortsatte vaska fram chanser, närmast var Indal en kvittering i inledningen av den andra halvleken med en ribbträff.

I den 62:a minuten snappar Teo Sundin upp en "indianare" och löper ensam mot Lars Persson Skandevall i bortamålet och avslutar kliniskt.
Persson Skandevall räddade sedan en straffspark på slutet, och inte bara det, han nöp returen också. Något som dock inte hindrade hemmalaget från att ta hem en 3-1-victoria.

– Vi genomför en kanonmatch i värmen och jag tycker vi vinner rättvist, säger Fränstacoachen Jonas Badman.

– De satte chanserna som vi bjöd på och två av dem kom efter slarv i backlinjen , försvarsspelet var inte på plats idag. Vi saknade några viktiga pjäser idag inte minst framåt vilket märktes i offensiven. Bara att gratulera Fränsta till en bra insats och rättvis seger, säger Indals tränare Peter Lind.

I Fränsta 2 var Teo Sundin utropstecknet med två mål och ett assist. I målet uppträdde Erik Aldebrandt stabilt och tog hand om allt och blev bara överlistad av en egen försvarare.
– Vill även ge våra ungdomar Eddie Mohlin, Tobias Öhman, Vilmer Badman Åström, Osman Ali Abubaker beröm och som visar att Fränsta har en framtida stomme att förlita sig på, samt att dem gör en bra insats i matchen.

I Indal ska sista utposten Lars Persson Skandevall inte lastas för förlusten och duktig var även Alexander Sundström på mitten.

 

Fränsta IK 2 emblemIndals IF emblem

Fränsta IK 2 - Indals IF 3-1
27 juni - 19:00 - Myggvallen
0-1 självmål (8)
1-1 Vilmer Badman Åström (10)
2-1 Teo Sandin (14)
3-1 Teo Sandin (62)
Domare: Albin Eriksson
Publik: 39
Matchfakta

Uppskjutet igen för Sundsvalls FF 2: "Fick inte ihop lag"

8 aug 2022 Div. 6 Medelpad

Sundsvalls FF 2 har det jobbigt. Ikväll skulle man ha mött jumbon Ånge 2 hemma på Balders konstgräs men av det blev intet.– De fick inte ihop lag så v...

Läs mer

Sex poäng av Christoffer Nerkman när Svartvik vann stort borta mot Selånger 2: "Ostoppbar"

8 aug 2022 Div. 6 Medelpad

Svartvik vann bortamötet över Selånger 2 med klara 7-0. Ändå gör SSK en bra match rent spelmässigt, men hur fredar man sig mot en spelsugen skyttekung...

Läs mer

Stark första halvlek av Essvik 2 räckte ända hem på Härevallen

8 aug 2022 Div. 6 Medelpad

Essvik 2 besegrade Indal på Härevallen efter en väl genomförd första halvlek och 3-0-ledning.I den andra kom hemmalaget ut som ett nytt lag och reduce...

Läs mer

Storseger för IFK Timrå på Holmvallen: "Grabbarna var taggade"

8 aug 2022 Div. 6 Medelpad

Serieledarna tog hem en 7-0-seger på Holmvallen sedan både Tayser Shiqwara och Ludwig Söderberg hittat nätet dubbelt. – Grabbarna var taggade första h...

Läs mer

Inför omgång 12 i Medelpadssexan

8 aug 2022 Div. 6 Medelpad

Måndag betyder spel i Medelpadssexan.Och idag bjuds det på en kvartett matcher trots att Fränsta tog sitt andralag ur spel i veckan.IFK Timrå har rivi...

Läs mer

Fränsta drar sitt andralag ur Medelpadssexan mitt under säsongen: "Spelarbrist"

4 aug 2022 Div. 6 Medelpad

Häromdagen spelade Fränstas andralag match i Medelpadssexan.I går beslutade man sig att dra sig ur serien.– Beror på spelarbrist, säger klubbens ordfö...

Läs mer